Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio

FREE

(4 stars)

(660)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Thanks to Catalunya Radio’s new mobile app, you can listen to all of the stations in the Catalunya Radio group.

It lets you download or stream all of our audios on demand.
Share them with your friends through social networks or via e-mail.

Search for content in our extensive archive library.
Consult all of our stations’ programming schedules. Set alerts to remind you when your favorite program starts.

Subscribe to our radio podcasts.

Tags: catalunya radio amb.

Recently changed in this version

Per primer cop Catalunya Ràdio t'ofereix la possibilitat de rebre notificacions amb les informacions d'última hora de la nostra emissora. Recorda activar les notificacions! Catalunya Ràdio, directe a tu.


Comments and ratings for Catalunya Ràdio
 • (56 stars)

  by Josep Puigdemont on 08/02/2015

  No es pot escoltar cap de les emissores, no es carreguen!

 • (56 stars)

  by Omar Perez on 21/01/2015

  Abans no es tallava tant quan escoltaves el directe i tb es podien descarregar els podcasts per escoltar-los offline... Una veritable pena!

 • (56 stars)

  by Guillem Garcia on 15/12/2014

  La navegació per la app es senzilla, pots trobar amb facilitat tots els talls o programes, pero tot aixo no serveix de res si la app no funciona (p. ex. cada vegada que accedeixo a la aplicació des del panell multitasca del sistema operatiu la aplicació es reinicia sola).

 • (56 stars)

  by Nel Román on 26/04/2014

  No és cap meravella però estic content. Però té un problema, quan l aplicació està en pantalla (no reproduint en segon pla) està fent servir el servei de localització tota l estona, àdhuc amb la pantalla apagada. Hi ha moments que em resulta útil tindre-la en pantalla mentre escolto i buida la bateria. He tingut que blocar aquest permís i solucionat, però hi ha molta gent que no ho sap fer.

 • (56 stars)

  by Rones Macar on 24/02/2014

  Un desastre! Les emisores no carreguen, no va! Espero i espero, i l'app fa com qie carrega, i es va omplint la memoria del telf fins que el meu android dona avis de memoria ram plena... i l'app segueix intentant carregar pero res de res. Ara mateix ho desinstal.lo!!! Desastreeee. Aixi no fem patria i s' em trenca el cor, doncs estic fora catalunya i no puc ni menjar bo ni tampoc ni escoltar cat ra

 • (56 stars)

  by Víctor Ariño on 04/09/2013

  El servei de localització está actiu en tot moment (gps en el meu cas) el que fa que s'esgoti la bateria en un moment (-2). Per escoltar la ràdio perquè voleu gps? A més, a més, l'aparença vol imitar d'alguna manera l'iphone i utilitza controls propis enlloc dels del sistema (-1). Llevat d'això funciona perfectament i ofereix diferents emissores del grup.

 • (56 stars)

  by Bartolome Clapes Mariano on 10/03/2013

  Gràcies