GrootNieuwsRadio

GrootNieuwsRadio

FREE

(4 stars)

(39)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
De GrootNieuwsRadio App!

De missie van GrootNieuwsRadio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op 1008 AM. In onze radioprogramma's brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst.

Een ander geluid
Met GrootNieuwsRadio klinkt er een geluid van Geloof, Hoop en Liefde in de ether en op internet. U luistert naar een zeer gevarieerd programma-aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van boeiende interviews, verzoekplatenprogramma's, bijbelstudies en uren met non-stop muziek. Onze muziek is uitsluitend van christenartiesten. Ook kiezen wij ervoor nieuws en ontwikkelingen in de samenleving te belichten vanuit Bijbels perspectief.

Het GrootNieuwsRadio gevoel
Voorop staat dat de boodschap van Gods liefde doorklinkt in al onze activiteiten en dat christenen uit alle kerkelijke richtingen elkaar vinden onder het kruis van Jezus. Wij willen ook een zender zijn waar u zich helemaal thuisvoelt. Ons verlangen is om een radiostation te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en zich verbonden weten met elkaar. Zo wil Grootnieuwsradio ook een platform zijn voor christenartiesten, bedrijven en organisaties die God willen dienen.

Keywords: GrootNieuwsRadio, GNR, Groot Nieuws Radio, 1008AM, Livestream GNR,

*Deze Applicatie wordt u aangeboden door: Prima Reclame*

Tags: christelijke apps, grootnieuwsradio, groot nieuwsradio, christelijke radio apps, groot nieuws radio 1008 am, groot nieuws bijbel en, chritelijke radio, apps voor christenen, christelijke, ‘grootnieuwsradio’.

Recently changed in this version

-


Screenshots GrootNieuwsRadio
View bigger - GrootNieuwsRadio for Android screenshot
View bigger - GrootNieuwsRadio for Android screenshot
Comments and ratings for GrootNieuwsRadio

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!