Jouluradio

Jouluradio

FREE

(1 stars)

(99)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Toivontuottajien Jouluradio aloittaa ensimmäisenä adventtina 1.12. puolen yön aikaan tutusti "Hoosiannalla". Joulun sävelet soivat ensimmäisestä adventista alkaen loppiaiseen saakka.

Tänä vuonna keskitymme laatuun ja monipuoliseen musiikkitarjontaan. Kanavan musiikki koostuu perinteisistä joululauluista ja sävelmistä, niin uusista ja kokeellisista sovituksista kuin rakastetuimmista ja tutuimmista versioistakin.

Tarjontaa rikastuttavat myös rinnakkaiset nettikanavat 'Pikku jouluradio', suomenruotsalaista joululauluperinnettä esillä pitävä 'Julradion' ja 'Kauneimmat joululaulut' yhdessä Suomen Lähetysseuran kanssa ja uutuutena 'Rouhea Joulu' sekä englanninkielinen 'xmas radio'.

Tags: jouluradio, cresdence, suomalaiset jouluradiot, www.google.fijouluradio, www.jouluradio.fi, jouluradiot, gookle jouluraio.

Screenshots Jouluradio
View bigger - Jouluradio for Android screenshot
View bigger - Jouluradio for Android screenshot
Comments and ratings for Jouluradio
  • (16 stars)

    by M Ruutu on 11/12/2013

    Ohjelman käyttöliittymä on selkeä ja helppo. Jostain syystä kuitenkin musiikki tulee ohjelman läpi selvästi hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella kuin mikään muu streamaus jota teen. Pitää pistää nupit kaakkoon ja joskus sekin on liian vähän...