MyRadio

MyRadio

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Van Hits tot Indie, van Urban tot Jazz of Trance - Jouw muziek op het moment dat jij dat wilt, waar je dat wilt. MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis.

MyRadio bevat meer dan 35 radiostations, samengesteld door experts in elke muziekstijl. Kies een station, geef de nummers die je tof vindt een ‘thumbs up’ en de nummers die je minder goed vindt een ‘thumbs down’. Muziek waar je even geen zin in hebt, sla je gewoon over. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen en past elk station helemaal op jou aan.

Je hoeft niet meer zelf op zoek naar nieuwe muziek: de music directors van MyRadio hebben het beste al voor je geselecteerd en voegen dagelijks de nieuwste tracks toe.

Als je dat wilt, kun je in MyRadio op elk moment het laatste nieuws, weer en verkeer beluisteren. Zo ben je altijd op de hoogte.

Kun je niet kiezen tussen dance óf urban, pop óf jazz, opera óf alternative? Stel dan je eigen radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk.

Bij MyRadio ben je zelf de DJ. Via social media als Facebook en Twitter kun je je favoriete tracks en je eigen radiostations delen met je vrienden.

Recently changed in this version

Update 3.4.0 (2 juli):
- diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen

Update 3.3.2 (24 oktober): Volledig vernieuwde app, snelheids- en stabiliteitsverbeteringen.

3.3.2 Release Notes
- Nieuwe engine: sneller, stabieler
- Nieuwe vormgeving
- Nieuw: dashboard
- Nieuw: sleeptimer
- Inloggen met social vereenvoudigd
- Verbeterde share functies: je kunt nu ook sharen zonder ingelogd te zijn
- Door je vrienden gedeelde MyRadio tracks openen nu ook in de app.


Comments and ratings for MyRadio
 • (61 stars)

  by Steve Riley on 05/12/2013

  Druk je op 'back' op de toestel terwijl je in het hoofdscherm bent, dan sluit de applicatie zich af en stopt daarbij ook het afspelen. Ik verwacht dat de applicatie minimaliseert en niet afsluit. Een widget met de basis afspeelopties (play, pause, skip)

 • (61 stars)

  by Daan van den Berg on 17/05/2013

  Mist en is hoognodig: - optie voor "icoontje" als app actief in bovenbalk. Nu is app terugvinden in de achtergrond een drama. - optie om gebruik mobiel netwerk voor luisteren te blokkeren of eerst te bevestigen (voorkomt veel mobiel datagebruik) - Like/di

 • (61 stars)

  by A Google User on 25/11/2012

  Requires login

 • (61 stars)

  by MystyxMac on 29/08/2012

  Nice App, keep up the good work guys!