P6 Rock

P6 Rock

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Dette er den nye offisielle app’en for å lytte til P6 Rock og alle P4 Gruppens radiokanaler på en helt ny måte. Her kan du høre P4 Norge, P5 Hits, P5 Bergen, P6 Rock, NRJ og Klem FM, samt nettradioene Bandit, P4 One, P4 Hits, Radio Retro, Radio Country og P4 Julekanalen.

Nå gir vi deg en mer spennende visuell opplevelse av sendingene våre, der du gjennom en helt ny og unik tidslinje kan gå tilbake i sendingene og lese eller høre nyhetene om igjen, høre innslag og underholdning som du gikk glipp av, se bilder av artistene og det som skjer i sendingene, lese artistenes siste aktiviteter i sosiale medier, biografier og så videre.

I appen kan du også utforske et helt nytt univers av våre kanalers podcaster og lydinnslag når det passer deg. Gå tilbake i podcastenes historie og lytt på dine favorittprogrammer og populære innslag om igjen. Nå kan du også laste ned podcaster og lytte offline rett i appen.

Vi tester dessuten for første gang en helt ny funksjon for at lytterne kan delta med innhold til sendingene våre. Nå kan du rett i appen sende bilder eller en lydinnspilling rett til programlederen i studio.

Gi oss gjerne ris, ros eller andre nyttige tilbakemeldinger på e-post: p4digital@p4.no

Tags: p6 rock.

Recently changed in this version

• Generelle ytelsesforbedringer og mindre bugfixer


Comments and ratings for P6 Rock
  • (67 stars)

    by Silver Siirak on 18/01/2014

    Fifaan