RADIO ISLAME

RADIO ISLAME

FREE

(5 stars)

(138)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - RADIO ISLAME for Android screenshot
View bigger - RADIO ISLAME for Android screenshot
View bigger - RADIO ISLAME for Android screenshot
Radio Islame është e hapur për komunikim dhe bashkëpunim me të gjithë ata që organizojnë dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare dhe që janë të prirur të shkruajnë tema, analiza, opinione dhe përshtypje nga çështje që kanë të bëjnë me vlerat fetare, por edhe ato kombëtare të popullit shqiptar. Radio Islame synon të përfshijë brenda programit të vetë aspekte të ndryshme të jetës fetare islame, ligjërata, ilahi dhe kaside, tribuna, manifestime dhe ndodhi tjera të rëndësishme për kulturën dhe jetën islame.

Created by : 3ds web - looksomething.com

Recently changed in this version

- Supported for tablets
- Supports new Android API 18 (version 4.3)
- Stops music when incomming call and restart it automatically
- Start application with limits when network doesn't exist
- Messages about charges for G/3G/4G
- Google adMob included
- Continue playing streaming even when change tab


Comments and ratings for RADIO ISLAME
 • (74 stars)

  by muhammed usamme on 26/02/2015

  Eh me qen edhe mos me pas muzik se keshtu tuj be haram ska sukses.....All -llahu na udhezoft gjitheve

 • (74 stars)

  by Anefi Ramizi on 27/11/2014

  Zoti ju shperbleft per ket app

 • (74 stars)

  by Someja Ajeti on 27/11/2014

  Aplikacioni osht shum i.mir shyqyr zotit po po kam nji problem qe nese e heki njeher me nuk leshohet edhe kur osht tu knu nje ilahi nese perfundon.nuk leshohet tjetra pa e ndalur dhe leshuar prap ilahin se per ndryshe eshte shum aplikacion shum i.mir

 • (74 stars)

  by Alda Alda on 22/07/2014

  I love this radio..

 • (74 stars)

  by Besar Iseni on 20/06/2014

  ju falimimderit per ket radio

 • (74 stars)

  by Egzon Paqarizi on 06/01/2014

  Shum e mir allahu ju shperbleft