Radio Shqip

Radio Shqip by Endrit Pano

FREE

(4 stars)

(40)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Radio Shqip for Android screenshot
View bigger - Radio Shqip for Android screenshot
View bigger - Radio Shqip for Android screenshot
View bigger - Radio Shqip for Android screenshot
''Radio Shqip'' - është aplikacion që mund të dëgjoji valët e radiove Shqiptare dhe Kosovare,.
Për momentin ky aplikacion është në verzionin 1.0 dhe përmban gjithsej 46 radio stacione.
Për dallim nga tjerat ky aplikacion nuk ka për qëllim të fus në listën e saj radio kanale të cilat nuk janë të rregullta me aktivitetin e tyre andaj kemi vendosur që të përkrahim vetëm radio stacione që kan ip adresa stabile dhe që jan të rregullta me programet dhe transmetimet e tyre.

Nese keni nje radio qe renditeni ne shtetin shqiptar apo kosovar edhe deshironi qe radio juaj te ndodhet ne kete app ju lutemin dergoni nje email ne : info@rdjmusic.com dhe ne versionet e ardheshem radio juaj do listonet ne versionet qe ky applikacion do behet update duke rednditur akoma me teper stacionet e radiove shqiptare....

Recently changed in this version

Versioni 3.0
Shothen radiot direkt nga serveri
Shtohet opsioni chat
Dryshohet design ne formatin WEB 2.0

Version 1.1.1

Ndryshohet Design
Shtohen radio te reja
Rregullohen bugs
Ndryshohet Logo


Comments and ratings for Radio Shqip
 • (64 stars)

  by Liridon Halili on 28/03/2015

  Filestrase

 • (64 stars)

  by Bjorni K on 03/03/2015

  Its not live

 • (64 stars)

  by Aris Petro on 28/02/2014

  Suksese

 • (64 stars)

  by Ervis Ziku on 18/02/2014

  Bravo nje kombinim i perkryer