Zikir Kembara Terbaik

Zikir Kembara Terbaik

FREE

(5 stars)

(75)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Alunan Zikir, Selawat dan Doa

Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

Alhamdulillah...semoga sama2 kita beramal dan berkongsi... semoga recommend bertambah ramai...
hasil dari aplikasi ini akan disumbangkan sebanyak 80% ke jalan yang redhai allah seperti tabung2 pembinaan masjid dan sekolah agama serta anak2 yatim..dll. insyaallah.. 20% tabung pengurusan...

P/S : Sila Rating agar applikasi ini mendapat ranking terbaik & sambutan yang menggalakkan, dalam masa yang sama dapat menjana tabung sumbangan ke jalan allah...aminnn.

Tags: dzikir kembara sufi mp3, zikir roh, akhil hayy kembara sufi, zikir kembara, zikir terbaik, alunan zikir merdu mp3, zikir yang terbaik, free zikir merdu mp3, selawat serta zikir, mp3 dzikir dan doa kembara sufi.

Screenshots Zikir Kembara Terbaik
View bigger - Zikir Kembara Terbaik for Android screenshot
View bigger - Zikir Kembara Terbaik for Android screenshot
Comments and ratings for Zikir Kembara Terbaik

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!