ameble: Lajme nga teknologjia



Screenshots

Description

Ameble, bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj , si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative ne Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni. Ne aplikacion mund të gjeni edhe Video praktike, Video Shpaketim si dhe Video edukative.

Description in English:
This is the Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Tips

Tags: abetare mesojm shqip alsat m , shkabaj abetare , ameblecom , ameble

Users review

from 27 reviews

"Awesome"

9.8