EfactsScreenshots

Description

Efacts gaat over business, lifestyle, fashion, beauty, kunst en cultuur, uit!, reizen, events, gadgets, kids en trends. Onderdelen van het platform zijn een online glossy magazine www.efacts-magazine.com, een Android en iPhone app en een Facebook en Twitter account.

Totaalplaatje
De kracht van het concept is de diversiteit van het totaalplaatje. Efacts is leuk om te lezen of te downloaden, vanwege de onderwerpen. Interviews met bekende Nederlanders en vips. Gecombineerd met informatie over trends, tips voor ondernemers, de laatste nieuwtjes op het gebied van o.a. lifestyle, fashion, leuke events. Via de apps blijf je op de hoogte van leuke acties en uitgaanstips en kun je hele leuke prijzen winnen! Op het online magazine vind je dagelijks nieuwe posts en mooie reportages. En via de social media blijf je op de hoogte van de laatste Efacts ontwikkelingen. Heb je zelf leuke nieuwtjes die je graag met ons wil delen? Stuur dan een email naar redactie@efacts-magazine.com.

Benieuwd naar onze advertentiemogelijkheden? Bel dan naar de uitgever van Efacts, GRAZImedia.com via 0165 – 300648 of stuur een email naar info@efacts-magazine.com. Volg ons via Facebook en Twitter: @efactsmagazine.

Tags: efacts magazine , crossmediale mogelijkheden magazine

Users review

from 1 reviews

"Awesome"

10