Iliria News AgencyScreenshots

Description

Albanian News Agency - Skopje Macedonia
www.ina-online.net

Agjencia e Lajmeve INA( Iliria News Agency ) është e para në gjuhën shqipe në Maqedoni e themeluar në shtator të vitit 2007 , e cila ka për qëllim informimin e shpejtë, të saktë dhe të paanshëm.
Ideja për themelimin e kësaj agjencie është mbështetur edhe nga një grup gazetarësh profesionist, që kanë për qëllim avancimin e informimit dhe shpejtësinë e transmetimit të lajmeve nëpërmjet internetit, sidomos për zhvillimet në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri dhe diasporë.

Sondazhet e fundit për ndjekjen e mediave tregojnë se njerëzit janë shumë sensitiv rreth saktësisë dhe shpejtësisë së lajmit. Andaj në këtë drejtim ne synojmë të përmbushim kushtin kryesor.

Tags: iliria news agency