Lajme ShqipëriScreenshots

Description

Lajme Shqipëri është një koleksion prej rreth 30 lidhjeve me faqet më të vizituara të lajmeve në Shqipëri.
Aplikacioni është shumë i lehtë në përdorim dhe lidhjet hapaen brenda e aplikacionit.
Përmbajtja takon krejtësisht pronarit të sitit.
Aplikacioni gjithashtu siguron mundësinë e postimit të lajmeve të përzgjedhura në Facebook ose në Twitter

Users review

from 5 reviews

"Great"

8.4