FREE DOWNLOAD

nrc.next

  • SEARCH TYPE
  nrc.next icon

  nrc.next

  by: 369 5.6

  5.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze gratis Android app biedt u de digitale editie van nrc.next. Ervaar het digitaal lezen met een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren krant blijft. Zo heeft u de complete krant altijd bij de hand.

  U wilt zoals u gewend bent uw dag beginnen met een snelle update van het laatste nieuws? De compacte ochtendkrant nrc.next brengt berichten die kort en overzichtelijk zijn zodat u snel op de hoogte bent. Prikkelende covers, verrassende columnisten en eigenwijze onderwerpkeuzes maken nrc.next brutaal en vernieuwend. De nrc.next verschijnt 5 keer per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, en is te downloaden op smartphone en tablet.

  U kunt direct gebruik maken van deze app als u (digitaal) abonnee bent van nrc.next. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app een digitaal abonnement op nrc.next te nemen.

  Users review

  from 369 reviews

  "Good"

  5.6

  Users comments

  Marcel Marsman

  by Marcel Marsman

  Feb 22, 2017  |  "Great"

  Prima app. Nu goede score download probleem opgelost. Twee verbeter punten: mogelijkheid lezen wit op zwarte achtergrond en bij verlaten app niet altijd naar eerste pagina teruggaan.

  Liesbeth Fransen

  by Liesbeth Fransen

  Oct 14, 2016  |  "Poor"

  Ondanks het automatisch downloaden kan ik niet offline de krant lezen. Daarbij geeft de app steeds aan dat de internetverbinding niet goed is. Terwijl ik op internet wel de digitale editie kan lezen. Onhandig dus.

  rolph tablet

  by rolph tablet

  Jul 29, 2016  |  "Poor"

  slechte downloadfunctie waardoor vaak niet offline bruikbaar. veel fouten. ik gebruik de app niet meer.

  Louis v. Appeven

  by Louis v. Appeven

  Jun 28, 2016  |  "Good"

  App werkt prima, alleen vervelend dat hij afsluit als je op de Terug-knop drukt. Dan moet je weer naar de juiste pagina om je artikel te vinden.

  Design Thinker

  by Design Thinker

  Apr 22, 2016  |  "Poor"

  E13 onherstelbare fout

  Rinus Leeuw

  by Rinus Leeuw

  Apr 22, 2016  |  "Poor"

  Sluit direct af na opstarten. Onmogelijk om nog de krant te lezen. Heb er jaren gebruik van gemaakt en lees de krant hoofdzakelijk op dit tablet in het ov. Hierdoor wordt mijn abbo dus overbodig... Geef jullie een paar dagen om dit op te lossen. En ja, restart en opnieuw installeren heb ik al gedaan.. De zoveelste keer, dat zoiets gebeurt. Ik heb geen enkele app meegemaakt, die zoveel problemen geeft. Waarom, waarom? Edit: ik kan weer downloaden. Het wordt tijd, dat jullie betere programmeurs en een betere server(s) in dienst nemen. Ik overweeg nu heel erg om mijn abbo op te zeggen. Dit loopt de spuigaten uit!