Radio Evropa e LirëScreenshots

Description

Lajmet e Radios Evropa e Lirë në telefonin tuaj. Intervista, kronika, multimedia dhe shumëçka tjetër në programin për Kosovën të Radios Evropa e Lirë. Merrni edhe ju pjesë në gamën e gjerë të lajmeve të Radios Evropa e Lirë.

Kryesoret

• Lexoni artikujt derisa dëgjoni emisionet tona.
• Shkarkoni artikuj, video dhe fotografi për t’i lexuar e shikuar më vonë.
• Dëgjoni radion në podcast, pa pasur nevojë të shkarkoni.
• Informohuni për orarin e transmetimeve të Radios Evropa e Lirë.
• Dëgjoni lajmet në çdo orë.
• Hyni në arkivën e plotë të audio materialeve.
• Dëshironi t’i keni lajmet e fundit ose të ndani rrëfimet nga komuniteti juaj? Përdoreni aplikacionin për të na e dërguar raportin, fotografitë ose videot tuaja, nga telefoni juaj.
• Shpërndajini artikujt, fotografitë dhe videot tuaja të parapëlqyera me email, Twitter dhe Facebook.

Tags: radio evropa e lir

Users review

from 12 reviews

"Awesome"

9.6