TelegrafiScreenshots

Description

Telegrafi eshte nje portal informatash nga tere bota dhe nga te gjitha fushat te perfeshira :Sport,Lojra,Magazine,Lifestyle,Fashion,News,Opinione...etj.
Tash edhe ne applikacion per Android i modifikuar dhe me nje performance te bukur...

Users review

from 6 reviews

"Great"

8