ameble

ameble

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Lajme, Vlerësime, Edutek si dhe Video për teknologji, të gjitha në një vend, në një aplikacion shqip.
Lexoni lajmet më të reja për Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tabletë, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, hi-tech, video lojra, computers, internet dhe më shumë.

“Ameble” (a me ble?), bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj Teknologjie të re, si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative.

Website: http://www.ameble.com/
Facebook:https://www.facebook.com/ameblecom
Twitter: https://twitter.com/ameblecom
YouTube : http://www.youtube.com/ameblecom

Description in English:
This is the Windows Mobile Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Education
Get all the latest news on Apple, Samsung, Google, Amazon, smartphones, tablets, gadgets, Windows, Facebook, Twitter, start-ups, science, video games, computers, internet and much more.

TAG: Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Lajme Shqip, Ameble, Video praktike, Video Shpaketim, Albanian Tech News, Teknologji, Technology News Albanian

Tags: shkabaj abetare, abetare mesojm shqip alsat m, ameble, ameblecom.

Recently changed in this version

Lajmet jane te kategorizuar ne 4 kategori...


Comments and ratings for ameble
 • (77 stars)

  by edison kica on 04/04/2014

  Shume mire

 • (77 stars)

  by Hana Kasemi on 22/09/2013

  Shume more dhe lehte me perdore

 • (77 stars)

  by Dj Loqka on 04/09/2013

  Love it

 • (77 stars)

  by A Google User on 04/09/2013

  Love it

 • (77 stars)

  by Selim Kolgeci on 03/05/2013

  I love this app

 • (77 stars)

  by Liam Jenkinson on 03/05/2013

  Superb site,well done to the site creators :-)

 • (77 stars)

  by Burhan Rashlanin on 02/05/2013

  Veq vazhdoni qeshtu , ma shume info nga kosova presim