Automarket

Automarket

FREE

(5 stars)

(298)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Îţi plac maşinile şi vrei să afli ultimele informaţii din lumea auto? Automarket.ro, cel mai mare portal auto editorial din România, îţi oferă o aplicaţie completă care te va ţine la curent cu cele mai noi ştiri, teste şi maşini lansate în lume. În plus, o comunitate de pasionaţi comentează toate informaţiile şi îţi oferă unghiuri de abordare diferite pentru orice informaţie auto.

Aplicaţia Automarket este o revistă digitală pe care o ai mereu în buzunar şi pe care nu trebuie s-o cumperi de la chioşc. Cu un simplu refresh ai un nou "număr" al revistei pentru a fi sigur că nu pierzi nimic important din ceea ce trebuie să ştii despre mărcile preferate.

Pachetul pe care aplicaţia Automarket îl oferă GRATUIT este format din:

Ştiri auto - O echipă de profesionişti îţi oferă cele mai noi informaţii din lumea auto. Îţi stăm la dispoziţie 7 zile din 7 pentru a-ţi pune în faţă totul despre maşini. De la Abarth la Volvo, avem update zilnic pe toate mărcile şi te ţinem la curent cu tot ceea ce înseamnă ştire de ultimă oră.

Test Drive - Testăm ultimele maşini lansate înainte să apară pe piaţă şi îţi oferim primele impresii despre acestea. Fă-ţi o idee despre viitoarea ta maşină înainte ca aceasta să fie prezentă pe şosele. Sistemul de notare este simplu şi foarte uşor de înţeles. Ai cel puţin 3 maşini noi testate în fiecare săptămână cu ajutorul unei echipe care a testat în ultimii ani peste 500 de maşini din toate segmentele!

Maşini Noi - Singurul site din România în care găseşti absolut toate mărcile şi toate modelele prezente în showroom-urile din România. Avem preţurile, datele tehnice, motorizările, versiunile de echipare cu toate dotările standard şi îţi oferim întregile pachete de opţionale pe care le poţi comanda. De acum vei şti imediat după ce vei vedea o nouă maşină pe stradă cât costă, ce motorizări are şi ce îţi oferă. BONUS: Galerii foto complete şi clipuri video cu toate modelele din showroom-urile româneşti.

Motorsport - Dacă eşti fan Formula 1 sau WRC, avem pentru tine o secţiune dedicată. Punem cap la cap toate ştirile zilei din sporturile cu motor şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele curse de Formula 1 şi viitoarele etape de raliu. Îţi oferim cronicile curselor imediat după terminarea acestora, pentru a te ţine la curent dacă ai ratat evenimentul.

Tags: cele mai noi stiri din lumea, automarket, revista auto market.

Comments and ratings for Automarket
 • (74 stars)

  by Ana Platon on 19/04/2014

  Instalata abuziv de vodafone.

 • (74 stars)

  by Marian Deacu on 28/11/2013

  Inutila, instalata de Vodafone. Nu poate fi dezinstalata fara a renunta la garantia telefonului.

 • (74 stars)

  by Liviu Torcatoru on 08/10/2013

  Aplicatie ok, ar trebui sa se poata adauga comentarii si din ea.

 • (74 stars)

  by Catalin David on 28/09/2013

  O aplicație scrisă foarte bine, cu un management al memoriei foarte bun şi funcţionalitate impecabilă.

 • (74 stars)

  by Gino -Ionut CIACOI-DUTU on 29/08/2013

  Aplicatia este buna, dar mai are nevoie de ceva imbunatatiri, ca de exemplu: nu se pot accesa toate link-urile video din articole si daca s-ar putea face comentarii la articole ar fi mai mult decat ok. Bafta

 • (74 stars)

  by Marius Carlig on 05/06/2013

  Great app

 • (74 stars)

  by Mihai M. on 05/04/2013

  Se misca bine, UI-ul foarte bun. Daca ati mai investi niste timp in development ar fi si mai bine.