Benchmark

Benchmark

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Benchmark website

Pratite najnovije vesti iz sveta informacionih tehnologija kao i naše sveobuhvatne testove računarskih komponenti, mobilnih telefona, svih vrsta prenosnih računara, opise softvera i PC igara, multimedijalnih uređaja, IT rešenja i servisa poznatih kompanija
Učestvujte u diskusijama i komentarišite sva događanja i uređaje koje vam predstavljamo.

www.benchmark.rs

Tags: d3 go aplikacija, benchmark forum.

Recently changed in this version

- bug fixes


Comments and ratings for Benchmark
 • (69 stars)

  by Milica Meandzija on 08/08/2014

  Iritira kad pročitam vest i vratim se na glavnu stranu, a ona se fino vrati na početak, a ne tamo gde sam stao. Sporije dosta i nepreglednije. Zbog svega navedenog, nažalost sad retko kad pokrenem aplikaciju, a ranije sam svakodnevno.

 • (69 stars)

  by Alen Basic on 06/08/2014

  I ja naglasavam:FONT SIZE, jos i na tabletu probao, treba povećalo da čitaš, nisam ćorav, ali ovo je teško njesra od aplikacije! Naravno da ode u smeće (uninstal)!

 • (69 stars)

  by Pavle Milicevic on 05/08/2014

  Top deset ne radi. Specifikacije na testovima ne rade. Ne ucitava sve komentare sa foruma. Izgled odličan ali funkcionalnost loša.

 • (69 stars)

  by dragan jovicic on 05/08/2014

  Stara aplikacija je bila daleko upotrebljivija. A upravo mi se desilo da je ova nova zbagovala.

 • (69 stars)

  by Deni Kner on 04/08/2014

  Dark iliti crna tema obavezna. Čisto zbog OLED ekrana, a i zbog čitanja u mraku. App posle pročitane vesti ne vraća na mesto gde smo stali. Mogućnost menjanja veličine fonta. Za kraj, aplikacija mnogo jede megabajte. Nemamo baš flat internet u Srbiji, a nekad nismo na wifi zakačeni. "Meni" dugme izbacuje nas iz aplikacije

 • (69 stars)

  by Igor Golubovic on 03/08/2014

  Treba popraviti... Starta app mi se i dalje čini boljim rešenjem od ovoga sad.

 • (69 stars)

  by Dusan Ruzicic on 02/08/2014

  Ne znam da li je bag, ali trenutno postoji veliki problem u novoj verziji aplikacije. Koristim galaxy s4, kad otvorim vest i kad pritisnem dugme back da bih se vratio u listu svih vesti, aplikacija ponovo ucita sve vesti sa neta i vrati me na vrh liste. Ljudi, ovo je veliki problem, zbog ovoga sam trenutno prestao da koristim app i verujem da nisam jedini.