BN DeStem nieuws app

BN DeStem nieuws app

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Het laatste nieuws uit uw regio én meer op uw smartphone.

Download de BN DeStem nieuws app en blijf altijd en overal op de hoogte van het actuele nieuws uit uw regio, Nederland en de rest van de wereld.

Bent u abonnee en heeft u recht op toegang tot de smartphone app binnen uw abonnement? Dan kunt u gebruik maken van onbeperkte toegang tot alle nieuwsartikelen door in de app in te loggen.

Ben u geen abonnee dan kunt u de app eerst gratis uitproberen. U heeft dan onbeperkt toegang tot al het nieuws. Na de proefperiode kunt u een abonnement nemen of alleen het gratis nieuws blijven lezen.

BN DeStem nieuws app is een uitgave van Wegener Media

Tags: bn de stem, bndestemapp, app dagblad de stem, bn regionieuws bergen op zoom app werkt niet, appdagblad bn de stem, bv de stem\, bn de stem app op tablet, app bn de stem, mensenlinq dagblad de stem, bndestem.

Recently changed in this version

Delen van artikelen via Twitter weer mogelijk.


Comments and ratings for BN DeStem nieuws app
 • (43 stars)

  by Gaston Rommens on 07/02/2014

  Onbruikbaar door de verplichting een abonnement af te nemen. Gelukkig zijn er meer nieuwsbronnen die beter en gratis zijn.

 • (43 stars)

  by Alastair Macleod on 27/03/2013

  Piece of crap

 • (43 stars)

  by A Google User on 14/01/2013

  Na lange tijd is de app eindelijk geupdate en werkt deze weer. Het ziet er allemaal niet heel mooi en soepel uit, maar het werkt tenminste wel.