Bright

Bright

FREE

(3 stars)

(192)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Bright for Android screenshot
View bigger - Bright for Android screenshot
View bigger - Bright for Android screenshot
View bigger - Bright for Android screenshot
Bright is vol van vernieuwing en de toonaangevende uitgave in Nederland over technologie, design en style. Van de nieuwste smartphones, tablets en andere gadgets die ons leven vormgeven tot ingrijpende revoluties als 3d printing en The Internet of Things, de gratis Bright app biedt je een dagelijkse dosis nieuws en inspiratie. Inclusief de enige echte Uitpakparty! Iedereen met een 'taste for technology', een oog voor ontwerp en een zwak voor innovatie kan eigenlijk niet zonder.

Bright bestaat uit deze app, de nieuwssite Bright.nl, het nieuwe tweewekelijkse online magazine Bright Ideas en het halfjaarlijkse event Bright Day. Je kunt ons ook op elk groot sociaal netwerk volgen. Bright is een uitgave van Grand Gear Media.

Tags: bright cam como instalarla.

Recently changed in this version

De stabiliteit en performance van de Bright app zijn verbeterd


Comments and ratings for Bright
 • (50 stars)

  by Kim Cohen on 25/06/2014

  Sharen van een postje uit de App werkt niet, url valt weg.

 • (50 stars)

  by Joost Voorhaar on 11/06/2014

  Na weken klapt de app er niet meer uit, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De nieuwe app werkt uitsluitend in portrait mode. Tablets worden totaal niet gesupport. De index bestaat dan uit enorme foto's met teksten er naast in een vele te klein font. Artikelen openen in datzelfde veel te kleine font en worden ontsiert door grote vlakken boven en onder de tekst die als buttons fungeren. Een enk

 • (50 stars)

  by Mark Leeuwis on 23/05/2014

  Ook na de update kan ik notificaties niet uitzetten, ondanks dat deze in de instellingen al uit staat en daar niet aan te zetten zijn.

 • (50 stars)

  by Koert Bakker on 23/05/2014

  Leuk hoor, een nieuw ontwerp, maar niet gedacht aan mensen die kleurenblind zijn, want reacties zijn bijna niet te lezen. Ook niet aan mensen die wat langer met hun batterij willen doen, of zich gewoon storen aan het felle wit en dus graag een donkere achtergrond willen kunnen instellen. Ook staan notificaties it, maar ze komen nu achterelkaar binnen. Heel jammer allemaal. Maar bij mij gaat ie er

 • (50 stars)

  by stefan v.r. on 22/05/2014

  Ni best

 • (50 stars)

  by Tijmen van gurp on 16/01/2014

  Dit is echt een app van een paar jaar terug en heeft heel hard een update nodig. Waar blijft die? zeker nu zelfs het fysieke tijdschrijft er niet meer is!