Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

De Morgen

De Morgen

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
De Morgen voor Android

Lees De Morgen op je Android phone of tablet. Met op zaterdag ook de fantastische magazines DMuze en DMagazine.

Deze app is helemaal ontwikkeld voor mobiel gebruik: korte downloadtijd en toch makkelijke toegang tot optimaal leesbare artikels, foto's, grafieken.

Je kan door de krant en de magazines bladeren.
Tap je op een pagina, lees dan het artikel met de lettergrootte die je zelf kiest.
In een artikel op een foto tappen, vergroot de foto. Je kan in de leesversie ook van het ene artikel naar het andere swipen.

Download niet alleen de krant van vandaag, maar ook de kranten van de voorbije zeven dagen.

Veel leesgenot!

Tags: artikels met grafieken, de morgen en op een tablet, de morgen lezen op tablet, de morgen tablet.

Recently changed in this version

- Swipen tussen pagina's werkt sneller
- Bugfixes


Comments and ratings for De Morgen
 • (58 stars)

  by Jan Brams on 09/12/2013

  Je kan heel vlot de krant lezen op je smartphone en tablet. Downloaden gaat altijd goed. Alleen jammer dat je niets kan afprinten of delen en dat scrollen door de foto's enkel gaat als je online bent. Hopelijk verandert dit nog in een volgende versie van de app... Recentelijk zijn er reclameblokken aan de app toegevoegd. Dit is storend en jammer voor een betalend krantabonnement, daarom 1 ster min

 • (58 stars)

  by Marc Teugels on 30/09/2013

  Even wirh the option "always load full version" the app seems to want to download first the light version , then proposes to download the full version below . if one forgets to do this , one only has the light version on the tablet. This seems to have happened since one of the last updates.

 • (58 stars)

  by Frank Laforce on 21/09/2013

  De app is OK, maar ik had graag dezelde functionaliteit op mijn tablet als op mijn smartphone, nl. mogelijkheid om in te zoomen op een artikel en het kunnen lezen in de layout van de krant i.p.v. als een tekstbericht. Vroeger werkte dit op mijn tablet, maar nu niet meer.

 • (58 stars)

  by Gert Stalpaert on 13/07/2013

  Alvast beter dan de eerste pogingen van de concurrentie. Maar ik mis nog het sociale luik: sharen, reacties toevoegen en likes. Ik snap dat jullie een gehele copy/paste niet zien zitten, maar gewoon een paragraaf of een titel + url naar de site, dat zou al heel leuk zijn. Het stoort me dat bij vele artikels wel een foto staat in de traditioneel opgemaakte versie, maar niet in de tablet versie. En