De Standaard Digitale Edities

De Standaard Digitale Edities

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Op de Android tablet biedt De Standaard u als eerste Vlaamse krant naast een digitale weergave van de papieren krant ook een tablet-versie van de krant aan, die speciaal voor dit device wordt opgemaakt.

De papieren weergave toont de krant zoals ze op papier wordt gedrukt. U zoomt in op de pagina’s of klikt artikels aan om ze in tekstvorm te lezen. De tablet-versie daarentegen biedt u met zijn dynamische design, heldere navigatie en extra foto’s een hele nieuwe digitale leeservaring.

Als gebruiker kiest u zelf welke versie u het liefst leest. In beide versies biedt De Standaard u nieuwsupdates aan, en heeft u toegang tot de vijf regionale edities. U krijgt ook alle bijlagen van De Standaard te lezen.

✓ Download de volledige krant van De Standaard inclusief al zijn bijlagen nu op uw Android smartphone of Tablet

✓ Abonnees van De Standaard (zowel 6-daags printabonnees als digitale abonnees) kunnen vanaf nu elke dag de krant lezen op Android

Stuur uw feedback naar onlineservice@corelio.be.

Tags: de standaard geen tabletversie, hbvl app werkt niet op nexus 7.

Recently changed in this version

In deze versie kan je als abonnee betalende artikels delen met je vrienden. Zij kunnen alles wat je deelt gratis lezen!


Comments and ratings for De Standaard Digitale Edities
 • (37 stars)

  by Jan de Groote on 07/07/2014

  Vergeet telkens de krantgegevens

 • (37 stars)

  by felix defles on 21/11/2013

  Nachtmodus zou een welgekomen toevoeging zijn.

 • (37 stars)

  by Mickey Midrac on 09/05/2013

  De tablet versie bevriest om de paar pagina's en herstart dan maar weer eens vanaf pagina 1. Dit kan veel beter. Misschien wat professionelen aan het werk zetten ?

 • (37 stars)

  by Nicolas Braem on 07/05/2013

  Zonder tablet versie van de krant, is deze Android app een serieuze tegenvaller.

 • (37 stars)

  by Jan Goetghebeur on 26/03/2013

  ik heb de indruk dat als ik (in tablet-modus) een tijdje terug klikte op een foto, ik nadien met de return-toets kon terugkeren naar het artikel dat ik daarvoor aan het lezen is. Recenter keer ik telkens terug naar het begin van de krant. Dus geen foto's meer kijken!!!! Afgezien daarvan ook al verschillende malen app opnieuw geïnstalleerd wegens na download toch geen krant te zien? Vervelend, voor

 • (37 stars)

  by robrecht anrijs on 20/02/2013

  De mobile app is sterk verbeterd. Hij crasht al minder. Maar zoomen in papieren krant lukt nog altijd niet. Ik gebruik een Samsung Galaxy S. Met android 2.3.6. Suggestie: in belgie is nog niet overal een snelle verbinding. Mss een downloadmanager gebruiken? Zodat ik niet steeds opnieuw een halve gazet moet downloaden?

 • (37 stars)

  by Sven Bollue on 09/02/2013

  De app werkt nu veel handiger op mijn Galaxy Note. Eindelijk kan je de pdf-achtige weergave zoomen en pannen, de tekstversie werkt ook beter waarbij vroeger het probleem was dat vele artikels in de pdf-versie niet konden aangeklikt worden om in tekst te lezen. Ook de manier waarop foto's nu geïntegreerd worden in de tekstweergave is een hele verbetering.