De Standaard Digitale Edities

De Standaard Digitale Edities

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Op de Android tablet biedt De Standaard u als eerste Vlaamse krant naast een digitale weergave van de papieren krant ook een tablet-versie van de krant aan, die speciaal voor dit device wordt opgemaakt.

De papieren weergave toont de krant zoals ze op papier wordt gedrukt. U zoomt in op de pagina’s of klikt artikels aan om ze in tekstvorm te lezen. De tablet-versie daarentegen biedt u met zijn dynamische design, heldere navigatie en extra foto’s een hele nieuwe digitale leeservaring.

Als gebruiker kiest u zelf welke versie u het liefst leest. In beide versies biedt De Standaard u nieuwsupdates aan, en heeft u toegang tot de vijf regionale edities. U krijgt ook alle bijlagen van De Standaard te lezen.

✓ Download de volledige krant van De Standaard inclusief al zijn bijlagen nu op uw Android smartphone of Tablet

✓ Abonnees van De Standaard (zowel 6-daags printabonnees als digitale abonnees) kunnen vanaf nu elke dag de krant lezen op Android

Stuur uw feedback naar onlineservice@corelio.be.

Tags: de standaard geen tabletversie, hbvl app werkt niet op nexus 7.

Recently changed in this version

- Verbeterde layout
- Bugfixes


Comments and ratings for De Standaard Digitale Edities
 • (45 stars)

  by Jan de Groote on 07/07/2014

  Vergeet telkens de krantgegevens

 • (45 stars)

  by Dirk Vermeir on 04/05/2014

  Zoals andere reviewers opmerken: de app blokkeert om de haverklap. Klachten worden genegeerd. Gelukkig is er nog de pdf-achtige versie maar ik ga toch eens naar 'De Tijd' kijken. Trop is teveel. Op 1/6/2013 schreef ik: The Economist laadt meer inhoud in seconden, deze app doet er minuten over, als het al werkt. De interface is veel te complex zonder duidelijke meerwaarde (cfr. The Economist voor

 • (45 stars)

  by Roeland Dillen on 11/04/2014

  Te veel bugs. Regelmatig dat de tabletweergave niet laat of ik er uit wordt gekegeld. Geen respons op bug reports via de klantendienst.

 • (45 stars)

  by Alexander Costers on 21/02/2014

  Wat een triestige app. In tegenstelling tot de iPhone app, vindt deze app zogezegd geen tekst onder de helft van de artikels als je er op clickt...

 • (45 stars)

  by Patriek D on 01/02/2014

  Lay-outversie past niet op 7" scherm, zoomen lukt niet, landscape doet niks. Dus dan maar schuiven over de pagina's, maar helaas: de links naar de leesbare versie schuiven blijkbaar niet mee - telkens weer 'geen artikel gevonden', of een ander artikel op dezelfde pagina. Kortom: helaas nog geen alternatief voor de papieren krant.

 • (45 stars)

  by Franky Jr Blondeel on 06/01/2014

  Basisfunctionaliteit is er, maar veel te vaak krijg ik een 'geen artikel gevonden' bericht wanneer ik een artikel in meer detail wil bekijken. 2 minuten later werkt het dan weer wel.. Ja, zeker niet de beste app

 • (45 stars)

  by Louise-Marie Kerkhove on 28/12/2013

  Je krijgt op je smartphone geen mooi overzicht van de pagina, je kan niet in- of uitzoomen en ook de functie om de artikels aangepast te lezen lijkt bij mij niet te werken! En dat terwijl ze constant verkondigden wat je allemaal niet met de digitale krant kon doen... !