DNP

DNP

FREE

(4 stars)

(413)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - DNP for Android screenshot
View bigger - DNP for Android screenshot
View bigger - DNP for Android screenshot
View bigger - DNP for Android screenshot
Het begin van een nieuwe krant

De eigenzinnigste krant van Nederland geeft zich niet zomaar gewonnen. We willen door, en in deze app houden we onze lezer (lezers) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En zodra dat kan verschijnen hier weer artikelen.

Wat kun je met deze app?
Deze app bevat talloze mogelijkheden om je eigen editie van deze app naar eigen wens in te delen en vorm te geven. Je kunt streams met het nieuws DJ-en. Selecteer streams, voeg ze samen of pas een samengevoegde stream aan.

Je kunt verschillende soorten streams toevoegen:
De 'Aanbevolen' sectie bevat onze favoriete streams en updates van de redactie. Neem onder het kopje 'auteurs' een abonnement op je favoriete redacteuren van De Pers.

Of gebruik de zoekfunctie om over elke onderwerp een eigen stream samen te stellen. Zoek bijvoorbeeld op 'woekerpolis', 'Ajax' of 'tablets'.

Updaten
Er zijn drie manieren om de streams te verversen:
Klik op de ververs knop of trek de artikelen in de stream die je wil verversen naar rechts. Op je mobiele telefoon kan je ook de streams verversen door je toestel te schudden.
Bewaren en delen
Je kunt elke artikel bewaren op de app of naar Instapaper sturen.

Je kunt losse artikelen delen, maar ook complete streams. Heb je een stream gemixed of gevonden waarvan je denkt dat je vrienden hem leuk vinden? Je kunt die stream delen via email, Twitter, Facebook en andere mogelijkheden. Je vrienden kunnen de stream bekijken via hun browser en de stream toevoegen als ze de app hebben.

En verder
Al deze opties en instellingen (en nog veel meer, bijvoorbeeld het instellen van de lettergrootte in artikelen) zijn ook te vinden via de Opties knop op het hoofdscherm.

Feedback
Mail - nieuwepers@gmail.com

Tags: dnp, dnp op.

Recently changed in this version

Nieuwe naam

Blog over de toekomst van Dagblad De Pers

Aantal bugfixes


Comments and ratings for DNP
 • (69 stars)

  by Björn on 03/04/2012

  Bye bye Metro app

 • (69 stars)

  by PJB priv on 20/03/2012

  Yes you can

 • (69 stars)

  by Frank on 07/03/2012

  Grote klasse!

 • (69 stars)

  by Jamil on 25/02/2012

  Echt hele handige app maar het wordt wel tijd om die kleine bugs eruit te halen! Vaak is de tekst compleet door elkaar gemixt ofzo, zeer appart.. ohja en de opmaak is verdwenen.

 • (69 stars)

  by Poort on 10/02/2012

  5 Sterren indien de vele bugs worden gemaakt. Browsen door artikelen gaat vaak mis en de weergave van artikelen zelf laakt veelal een correcte opmaak. Maar desondanks beter dan de Volkskrant app!

 • (69 stars)

  by Ruud on 07/02/2012

  Perfecte app!

 • (69 stars)

  by Ieva on 19/01/2012

  Beste Pers, Met een grote nieuwsgierigheid opende ik de net geinstaleerde Pers app. Phoe...Ik had het gevoel of ik in de tijd heb gereisd, een paar jaar verder in de toekomst. Na het opened govan de nieuws app keek er een goed geordende maar niet overzi