FD e-paper

FD e-paper

FREE

(3 stars)

(115)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Deze applicatie van Het Financieele Dagblad geeft u als abonnee - na het inloggen - digitaal toegang tot alle artikelen en (kranten)bijlagen die dagelijks voor de zalmroze krant zijn gemaakt én het laatste nieuws van FD.nl.

Als weekendabonnee heeft u - na het inloggen - alleen recht op het lezen van de zaterdagkrant. Doordeweekse edities zijn niet gratis toegankelijk.

Als niet-abonnee kunt u na het betaald downloaden van een los nummer alle artikelen van deze editie offline lezen op de tijd en plaats van uw keuze.

Na de gratis aanschaf van de app, kunt u de meest recente editie ook direct lezen op uw Android smartphone of tablet. Elk volgend los nummer kost daarna euro 1,79 voor doordeweekse dagen en euro 2,69 voor de zaterdageditie.

Achter de schermen blijven we druk bezig met het verbeteren van de app voor meer interactieve mogelijkheden. Heeft u suggesties voor verbeteringen of andere vragen? Mail deze dan naar mobiel@fd.nl

Tot slot is het goed om te weten dat u downloaden van deze nieuwe app, u (eenmalig) moet inloggen. Hiervoor heeft u uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Deze kunt u op vragen via http://fd.nl/mijnfd/wachtwoord-vergeten/

Tags: fd epaper artikelen mailen, financieel dagblad gratis lezen, paolo geurtsen.

Recently changed in this version

- Deze update maakt de app geschikt voor Android versie 2.1 tot en met 4.4
- Artikelen kunnen worden gedeeld via o.a. e-mail, LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+
- Artikelen kunnen worden opgeslagen in een Favorietenlijst.
- Een krantenrchief is beschikbaar vanaf januari 2012. Door een zoekopdracht op trefwoord en/of op datum kunt u terugzoeken in het archief.
- Edities kunnen automatisch worden verwijderd na een ingestelde periode, m.u.v. edities die u vergrendelt
- Kleine bugfixes


Comments and ratings for FD e-paper
 • (42 stars)

  by Thomas Baakman on 18/01/2014

  If you like to see this error every time, this app is made for you. When clicking on an article the app will crash. Time to fix some bugs

 • (42 stars)

  by D.H. van der Woude on 24/12/2013

  Crasht voortdurend

 • (42 stars)

  by Laura Ferraria on 14/07/2013

  Werkt redelijk intuitief. Helaas deinstalleert de app zichzelf regelmatig indien de app naar SD card is verplaatst. Heel irritant.

 • (42 stars)

  by Paolo Geurtsen on 27/05/2013

  App zelf is ok voor een kranten app, maar regelmatig is de app ineens verdwenen. Heel frustrerend.

 • (42 stars)

  by Teunis Brosens on 02/02/2013

  Apparaat voelt nog niet af. Is langzaam vergeleken met andere kranten-apps en crasht met enige regelmaat. Verder zou het erg handig zijn als app automatisch oude edities verwijdert (na instelbaar aantal dagen).