Het Nieuwsblad digitale krant

Het Nieuwsblad digitale krant

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Vanaf nu leest u Het Nieuwsblad en De Gentenaar zoals u dat nooit voordien deed. Onze app steekt namelijk in een gloednieuw en eigentijds jasje. Uw vertrouwde katernen (nieuws, sportwereld, regio en extra) blijven zichtbaar aanwezig, maar we bieden u een totaal nieuwe, frissere en rijkere leeservaring.

- Dankzij onze duidelijke topnavigatie, navigeert u vlot naar uw favoriete katern

- U kan vanop de voorpagina doorklikken naar stukken verder in de krant

- Nog meer dan vroeger leggen we de nadruk op extra beeld. Bijkomend worden artikels geïllustreerd met zowel video als geluid. Ook in de artikels zelf kan u doorklikken naar externe websites.

- Eenmaal de krant gedownload, kan u hem rustig offline voortlezen.

- Service nodig? Gebruik onze snelle navigatie in de linkerkolom: u wordt zo naar het beursnieuws, de televisiegids, strips of het weerbericht geleid.

- U wil een krant opnieuw lezen? Raadpleeg het archief.

- Zin in nieuws uit een andere regio? Dan kan u vlot switchen naar een andere editie.

- Toch maar liever het oude, vertrouwde formaat? Geen probleem: dan kan u nog steeds kiezen voor de PDF-weergave van de papieren krant.

De app en de eerste krant zijn gratis. Nadien kan je een digitaal abonnement nemen. Papieren abonnees hebben ook toegang tot de digitale krant en kunnen dhun digitale toegang activeren via http://www.nieuwsblad.be/activatie.

Tags: wwwnieuwsbladbe/digitalekrant, nieuwsbladbe/digitalekrant, wwwnieuwsblad/digitalekrant, wwwnieuwsbladbe/digitalekranten, wwwnieuwsbladbe /digitalekrant, nieuwsblad widget, wwwnieuwsblad/digitalekrant activatie, username het nieuwsblad, het nieuwsblad digitaal op, nieuwsbladbe/activatie.

Recently changed in this version

Vanaf nu leest u Het Nieuwsblad en De Gentenaar zoals u dat nooit voordien deed. Onze app steekt namelijk in een gloednieuw en eigentijds jasje.


Comments and ratings for Het Nieuwsblad digitale krant
 • (38 stars)

  by Kris De Beule on 10/02/2014

  Don't use it abroad... 5 failed attempts to download the daily newspaper and no result, except my download limit ruined

 • (38 stars)

  by Kevin Azijn on 08/12/2013

  Wat irritante reclame in de applicatie. Staat er secondenlang voor deze kan weggeknipt worden. Triestig!

 • (38 stars)

  by Dieter Vervaeke on 17/11/2013

  Fail!!

 • (38 stars)

  by Mister Las on 21/09/2013

  Het is gewoon belachelijk, een krant downloaden op VDSL verbinding duurt gemiddeld 8 minuten. Als de download niet stilvalt, want dan kan je herbeginnen. Nadat de download voltooid is, kan je nog niet lezen. Nog even wachten en wachten... In De PDF versie

 • (38 stars)

  by Anne-Mie Vanhulle on 09/09/2013

  Het duurt een halve minuut om op te starten Je kan de krant niet beginnen lezen vooraleer die volledig ingeladen is. Zelfs na 100% moet je nog een halve minuut wachten vooraleer je kan beginnen lezen. Bepaalde pagina kan je niet lezen (scrollen niet goed)

 • (38 stars)

  by Thomas Baetens on 03/09/2013

  De nieuwe interface (tablet modus) is leuk en handig om te lezen. Alleen de performantie is nog ondermaats (high end tablet). 5 sterren waard als er aan de performantie gewerkt wordt.

 • (38 stars)

  by Dirk Moerbie on 02/09/2013

  Geïnstalleerd en gaf foutmeldingen vanaf de start. Er niet in geslaagd a/d praat te krijgen. Dikke fail! (Nexus7)