Iliria News Agency

Iliria News Agency

1 - 5 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Iliria News Agency for Android screenshot
View bigger - Iliria News Agency for Android screenshot
View bigger - Iliria News Agency for Android screenshot
Albanian News Agency - Skopje Macedonia
www.ina-online.net

Agjencia e Lajmeve INA( Iliria News Agency ) është e para në gjuhën shqipe në Maqedoni e themeluar në shtator të vitit 2007 , e cila ka për qëllim informimin e shpejtë, të saktë dhe të paanshëm.
Ideja për themelimin e kësaj agjencie është mbështetur edhe nga një grup gazetarësh profesionist, që kanë për qëllim avancimin e informimit dhe shpejtësinë e transmetimit të lajmeve nëpërmjet internetit, sidomos për zhvillimet në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri dhe diasporë.

Sondazhet e fundit për ndjekjen e mediave tregojnë se njerëzit janë shumë sensitiv rreth saktësisë dhe shpejtësisë së lajmit. Andaj në këtë drejtim ne synojmë të përmbushim kushtin kryesor.

Tags: iliria news agency.

Comments and ratings for Iliria News Agency

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!