INFOKOSOVA

INFOKOSOVA

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Agjencia Informative e Lajmeve INFOKOSOVA.NET ka filluar punën n mars të vitit 2008 dhe deri sot shërben për lexuesit shqiptarë anembanë botës. Ju mund të gjeni lexueshmëri në kategori të ndryshme. Poashtu ftojmë kompanit dhe bizenset e institucionet e interesuara që mund të reklamojnë në portalin tonë të agjencisë me çmime të volitshme

Screenshots INFOKOSOVA
View bigger - INFOKOSOVA for Android screenshot
View bigger - INFOKOSOVA for Android screenshot
Comments and ratings for INFOKOSOVA
  • (62 stars)

    by Miranda Zeqiri on 03/01/2013

    Very gd