Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Kauppalehti - Päivän lehti

Kauppalehti - Päivän lehti

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Lue päivän Kauppalehti helposti tabletilla tai puhelimella. Kauppalehti ilmestyy joka arkipäivä, ja tablettiin ja puhelimeen optimoitua näköislehtiversiota pääset lukemaan aamulla jo klo 4.30.

Voit ostaa näköislehden irtonumerona. Kauppalehden VIP-tilauksiin ja Digitilauksiin näköislehden lukuoikeus kuuluu tilaushintaan.

Luettavaksesi on tarjolla tuoreimmat lehden numerot kahden viimeisen viikon ajalta. Kaikki lataamasi lehdet säilyvät tallessa ja voit palata niihin aina halutessasi.

Voit lukea lehden myös tekstiversiona, joka helpottaa juttujen lukemista etenkin pienellä näytöllä. Artikkelin tekstiversion saat esiin kaksoisnapauttamalla sivua ja tekstimuotoiseen sisällysluetteloon pääset painamalla painiketta sovelluksen oikeasta yläkulmasta.

Tags: fonecta caller hinta, kauppalehti widget, fonecta caller.

Recently changed in this version

bugikorjauksia


Comments and ratings for Kauppalehti - Päivän lehti
 • (51 stars)

  by Juhana Heino on 13/02/2014

  Jos appi olisi kunnollinen Android-tablettiköyttöön, tekisin tilauksen. Nykyisellään ei ole riittävä.

 • (51 stars)

  by petteri tuovila on 15/04/2013

  Ei mitenkään erikoinen ohjelma, financial times teki muistaakseni paljon paremman appsin noin käytettävyyden kannalta. Sekään ei nyt varsinaisesti haittaa, mutta kaatuilu rupee ärsyttämään. Ehtii lukea yhden artikkelin ja kun on siirtymässä seuravaan, ohjelma kaatuu sivua vaihdettaessa. Ei hyvä tämä.

 • (51 stars)

  by Perttu Kivelä on 14/03/2013

  Toimiessaan hieno, mutta kaatuu toistuvasti kun käyttää Note 2 vekottimella. Varsinkin sivujen skaalaus tuntuu olevan vaikeaa. Ei toimi. Huono

 • (51 stars)

  by Lasse Holopainen on 19/02/2013

  Ihan ok . Kaatuilee erittäin ärsyttävästi Nexus 7:lla.