Lajme Shqip - Albanian News

Lajme Shqip - Albanian News

FREE

(5 stars)

(55)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Lajme Shqip - Albanian News for Android screenshot
View bigger - Lajme Shqip - Albanian News for Android screenshot
View bigger - Lajme Shqip - Albanian News for Android screenshot
This is a news app in Albanian.
Lajme Shqip ju lejon te lexoni lajmet e fundit nga medita shqiptare. Gjithcka shpejt, paster dhe falas.
Lajmet e fundit nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia direkt ne telefonin tuaj.

Tags: lajmet e fundit nga kosova, lajme shqip direkt, lajmet shqip, lajmet direkt, lajme direkt, lajme shqip, lajme direkt nga shqiperia, lajme widget, lajmet e fundit nga gazeta shekulli, lajme direkt shqip.

Recently changed in this version

Versioni i pare.
Ikona e re.
Kompatibilitet me google tv dhe tablet


Comments and ratings for Lajme Shqip - Albanian News

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!