MALE Magazine

MALE Magazine

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Brand new MALE Magazine application, with much improvements & feature performance.

Download the latest MALE Magazine Application, now support Android Smartphone & KitKat OS.

Warning: When replacing an existing app, the previous app settings and downloads are not preserved, you will need to re-download the magazine.

MALE (Mata Lelaki) is a digital interactive magazine from detikcom that can be downloaded free every Wednesday.
MALE provide current information includes modern men's lifestyle, technology, automotive, entertainment and exclusive tips & tricks. You'll get a great experience when reading MALE magazine on your tablet.
Please send any comments, suggestions or questions via email to malemagazine@detik.com. We value your feedback to support us improve MALE magazine.

Tags: male magazine, male mata lelaki magazine, mata lelaki, callista wijaya, kenapa majalah detik incompatible di note 2, free aplikasi mata lelaki, male, tidak bisa male detik, aplikasi male tidak bisa dibuka di, male mata lelaki.

Recently changed in this version

Minimum requirement Android OS 4.0.3 or higher (Support KitKat)
Now Support Android Phones & Tablets
Performance improvement
New Library Layout
Progressive & bckground download
Major Bug fixes


Comments and ratings for MALE Magazine
  • (59 stars)

    by Rys Rafei on 08/04/2014

    Format video tidak di dukung di galaxy young s6310. Cuma ada suara doang...

  • (59 stars)

    by Randy Noary on 28/03/2014

    One of the great magazine for male..

  • (59 stars)

    by Bambang R Soewandono on 22/03/2014

    Aplikasinya bikin boros memory internal. Coba buat aplikasi agar bisa disimpan diexternal. Habis download space on device running out. Tahu bakal begini mending tak usah upgrade. Me..nge..ce..wa..kan..

  • (59 stars)

    by Ivan Akasse on 15/03/2014

    Kenapa kok kesimpennya di device storage ya artikel yg sdh di download, padahal dr memory info seakan terlihat tersimpan di external memori. Blm jg ke download semua artikel, udh Habis duluan semua space di dev. storage . Payah..!! (Mega 6.3)

  • (59 stars)

    by Sulianto Bhirawa on 14/03/2014

    Kontennya bagus, tp aplikasinya gak mendukung...selalu force close saat download...

  • (59 stars)

    by Jimmy Rizki on 13/03/2014

    Nah gitu dong... Akhirnya di update juga

  • (59 stars)

    by georgius ismail lie on 13/03/2014

    but you must download first if you want yo see the artikel.