nrc.next

nrc.next

FREE

(3 stars)

(219)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Deze gratis Android app biedt u de digitale editie van nrc.next. Ervaar het digitaal lezen met een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren krant blijft. Zo heeft u de complete krant altijd bij de hand.

U wilt zoals u gewend bent uw dag beginnen met een snelle update van het laatste nieuws? De compacte ochtendkrant nrc.next brengt berichten die kort en overzichtelijk zijn zodat u snel op de hoogte bent. Prikkelende covers, verrassende columnisten en eigenwijze onderwerpkeuzes maken nrc.next brutaal en vernieuwend. De nrc.next verschijnt 5 keer per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, en is te downloaden op smartphone en tablet.

U kunt direct gebruik maken van deze app als u (digitaal) abonnee bent van nrc.next. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app een digitaal abonnement op nrc.next te nemen.

Recently changed in this version

- Verbeterd design
- algmene bugfixes
- bugfix grijze pagina's


Comments and ratings for nrc.next
 • (45 stars)

  by Marc Hulsebosch on 21/06/2014

  Opmaak en kopjes in artikelen kloppen vak niet, onduidelijke foutmeldingen als je een krant wil downloaden die niet in je abonnement zit, applicatie negeert de Android-instelling m.b.t. schermrotatie.

 • (45 stars)

  by Pascal Janssen on 22/03/2014

  Werkt redelijk goed. Ik krijg alleen al maandenlang een foutmelding wanneer ik de zaterdageditie wil downloaden.

 • (45 stars)

  by Erik Verheijden on 23/11/2013

  De app werkt in de opzet prima. Er zijn wel een aantal punten voor verbetering, met name op de tablet: - een pagina blijft groter dan het scherm, waardoor je moet scrollen om alle hoeken te zien - uitzoomen naar twee pagina's werkt niet, jammer van foto's die twee pagina's beslaan - ik zou graag ook in landscape lezen - automatisch de krant downloaden zou handig zijn

 • (45 stars)

  by Paul Berghege on 14/10/2013

  Prima app. Mis echter de mogelijkheid om de tekstgrootte van de artikelen in te stellen. Op de telefoon geen probleem, maar op de tablet is het font toch echt te groot. (Kijk even bij de Volkskrant app, die heeft wel die mogelijkheid)

 • (45 stars)

  by Emiel Rienstra on 11/10/2013

  Lang gewacht, toch gekregen. Goeie app!

 • (45 stars)

  by Peter Marijnissen on 16/08/2013

  geen zoom dus teksten blijven te klein op een smartphone.

 • (45 stars)

  by Vinodh Lalta on 05/08/2013

  Erg onhandig dat deze app alleen in portrait formaat werkt en niet in landscape. Dat zou een stuk prettiger lezen. Verder geeft ie met regelmaat "geen artikel gevonden" waar dat er wel zou moeten zijn, of laat een totaal ander artikel zien. Beetje knullige programmeerfouten hoor!

More comments