Prehrana katalog

Prehrana katalog

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Prehrana katalog for Android screenshot
View bigger - Prehrana katalog for Android screenshot
View bigger - Prehrana katalog for Android screenshot
Sa više od 60 prodavaonica – kvartovske trgovine i marketi u gotovo svim dijelovima Zagreba i Samobora, Prehrana trgovina d.d. je zagrebački lanac marketa.
U našim prodavaonicama dnevno kupuje više od 20.000 potrošača. Zagrebački maloprodajni lanac Prehrana trgovina u većinskom je vlasništvu tvrtke
Zagrebačke pekarne Klara d.d., a zapošljava više od 260 radnika. Prehrana je urbana trgovina u koju dolaze naši vjerni i neki novi susjedi.
Prateći interese, potrebe i želje kupaca, ali i trendove na tržištu u svom razvojnom ciklusu, svakodnevno aktivno djelujemo na svim područjima potrebnim za ispunjenjem ključnog cilja naše misije.
Naš glavni cilje je da postanemo: najbolji lanac marketa u Zagrebu, s tim da omogućimo našim kupcima najbolju moguću kvalitetu i kvantitetu ponude i usluge.

Tags: prehrana trgovina katalog, kvartovska trgovina, prehrana katalog, facebook prehrana trgovina, prehrana dućan katalog, dućan prehrana katalog, teme kataloga za prehranu, prehrana katalog bolesti, klara prehrana katalog, prehrana prodavaonica cvjetni trg.

Comments and ratings for Prehrana katalog

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!