Radio Evropa e Lirë

Radio Evropa e Lirë

FREE

(5 stars)

(12)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Lajmet e Radios Evropa e Lirë në telefonin tuaj. Intervista, kronika, multimedia dhe shumëçka tjetër në programin për Kosovën të Radios Evropa e Lirë. Merrni edhe ju pjesë në gamën e gjerë të lajmeve të Radios Evropa e Lirë.

Kryesoret

• Lexoni artikujt derisa dëgjoni emisionet tona.
• Shkarkoni artikuj, video dhe fotografi për t’i lexuar e shikuar më vonë.
• Dëgjoni radion në podcast, pa pasur nevojë të shkarkoni.
• Informohuni për orarin e transmetimeve të Radios Evropa e Lirë.
• Dëgjoni lajmet në çdo orë.
• Hyni në arkivën e plotë të audio materialeve.
• Dëshironi t’i keni lajmet e fundit ose të ndani rrëfimet nga komuniteti juaj? Përdoreni aplikacionin për të na e dërguar raportin, fotografitë ose videot tuaja, nga telefoni juaj.
• Shpërndajini artikujt, fotografitë dhe videot tuaja të parapëlqyera me email, Twitter dhe Facebook.

Tags: radio evropa e lir.

Recently changed in this version

Versioni 2.4.2

* Support dialog


Comments and ratings for Radio Evropa e Lirë

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!