Telegrafi

Telegrafi

FREE

(4 stars)

(6)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Telegrafi eshte nje portal informatash nga tere bota dhe nga te gjitha fushat te perfeshira :Sport,Lojra,Magazine,Lifestyle,Fashion,News,Opinione...etj.
Tash edhe ne applikacion per Android i modifikuar dhe me nje performance te bukur...

Comments and ratings for Telegrafi
  • (64 stars)

    by Floni Bajraktari on 01/12/2013

    Constantly sending me to Google play store. Can't even read the articles.