Tubantia nieuws

Tubantia nieuws

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Het actuele nieuws van de Twentsche Courant Tubantia uit uw regio én daarbuiten.

Download de nieuws app van Tubantia. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws uit uw regio, Nederland en de rest van de wereld.

Alle voordelen op een rij:
- Zelf in te stellen voorpagina en nieuwsvoorkeuren
- Toegang tot uw eigen regio en alle andere regio’s
- Uitgebreid sportnieuws
- Pushberichten bij belangrijk nieuws

De nieuwsapp is voor iedereen 14 dagen gratis op proef. Na de proefperiode kunt u een abonnement nemen of alleen het gratis nieuws blijven lezen.

Bent u abonnee en ontvangt u 6 dagen per week Tubantia? Dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwsapp. Log dan in en krijg direct toegang tot alle nieuwsartikelen in de app.

We blijven de nieuwsapp van Tubantia continu doorontwikkelen. Heeft u tips of feedback, laat het ons graag weten via digitaal@tubantia.nl.

De Twentsche Courant Tubantia is een uitgave van Wegener Media.

Tags: tubantia, app tubantia, tubantia regionieuws, tubantia app voor, dagblad tubantia, twentse courant tubantia, tc tubantia, tubantia dagblad, apptubantia, tubantia nieuws.

Recently changed in this version

Pushberichten bij belangrijk nieuws


Comments and ratings for Tubantia nieuws
  • (40 stars)

    by Rudie Bos on 02/09/2014

    Wie heeft er bedacht dat betaalde abonnees ook reclame krijgen? En dan ook nog is reclame die irritant knippert en de tekst laat verspringen tijdens het lezen. Wordt de mobile app wel serieus genomen? Grote misser deze ios cloon app.