576 KByte

576 KByte

FREE

(4 stars)

(458)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Az 576 KByte Android alkalmazás az első magyar nyelvű digitális magazin e platformon, amely kizárólag PC-, mobil- és videojátékokkal foglalkozik. Alkalmazásunk segítségével nem csak a játékvilág legfrissebb híreit olvashatod magyar nyelven, de kéthetente megjelenő, teljesen ingyenes magazinjainkban hosszabb írásokat (tesztek, előzetesek, interjúk) is olvashatsz. Bármelyik platform is érdekel, legyen az PC, konzol, kézikonzol vagy mobiltelefon, az 576 KByte-ban mindent megtalálsz a játékokról!

Különleges ajándékként az alkalmazásban megtalálod majd az 576 KByte Magazin régi számait is (a feltöltés folyamatosan zajlik), kezdve az 1990-es legelső számmal – mindenkinek élmény lesz elolvasni ezeket a klasszikus újságokat, legendás cikkeket, akkor is, ha már abban az időben is a játékok körül forgott az életed, és akkor is, ha akkor még meg sem születtél, de érdekel a játékvilág korai időszaka.

Az alkalmazást fejlesztette: Astron Informatikai Kft.
astron@astron.hu

Tags: 576, www 576, 576 kbyte app letöltés, 576 konzol.hu, újság widget, 576kbyte, 576 kbyte letöltés 2012, 576 letölthető, 576kbyte.hu.

Recently changed in this version

Az 576 KByte applikáció második változata a következő újdonságokat tartalmazza:

-Az adatforgalom radikális csökkentése.
-Wifi-re korlátozott adatforgalom beállításának lehetősége.
-Olvasói felület megnövelése (egy érintéssel eltüntethető menüsorok).
-Szkennelt magazinok minőségének javítása.
-Gyorsítások régebbi telefonokon.
-Értesítés az új számok megjelenéséről.
-Bugjavítások.


Comments and ratings for 576 KByte
  • (67 stars)

    by László Szilágyi on 19/04/2013

    Azert az egy kisse ciki, hogy a webshopra bokve, ahelyett, hogy egy inteligens kereso es shop fogadna az embert, kapunk egy weboldalt. Inkabb ne is legyen ott, mert ez igy ciki egy rengeteg boltot es webshopot uzemelteto cegtol :) Ez egy jo alap, kis csiszolgatassal hasznalhato app is lehet belole.