ameble - A ia vlen apo jo?

ameble - A ia vlen apo jo?

FREE

(4 stars)

(27)


Download for Android Like

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Lajme, Vlerësime, Edutek si dhe Video për teknologji, të gjitha në një vend, në një aplikacion shqip.

“Ameble” (a me ble?), bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj , si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative ne Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni. Ne aplikacion mund të gjeni edhe Video praktike, Video Shpaketim si dhe Video edukative.

Description in English:
This is the Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Education

Tags: ameble, ameblecom, abetare mesojm shqip alsat m, shkabaj abetare.

Recently changed in this version

Lolipop interface


Comments and ratings for ameble - A ia vlen apo jo?
 • (64 stars)

  by edison kica on 04/04/2014

  Shume mire

 • (64 stars)

  by Hana Kasemi on 22/09/2013

  Shume more dhe lehte me perdore

 • (64 stars)

  by Dj Loqka on 04/09/2013

  Love it

 • (64 stars)

  by Selim Kolgeci on 03/05/2013

  I love this app

 • (64 stars)

  by Liam Jenkinson on 03/05/2013

  Superb site,well done to the site creators :-)

 • (64 stars)

  by Burhan Rashlanin on 02/05/2013

  Veq vazhdoni qeshtu , ma shume info nga kosova presim