BNR

BNR

FREE

(4 stars)

(364)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
De BNR App is vernieuwd! Maak nu je eigen (offline) afspeellijsten met daarin jouw favoriete BNR programma's en columns. Daarnaast kun je gemakkelijk notificaties instellen zodat je direct weet wanneer een programma of column in de app te beluisteren is. Daarbij kun je er ook voor kiezen om je favoriete programma's en columns automatisch te laten downloaden naar je afspeellijst wanneer je op wifi bent en er komt een nieuw item beschikbaar. Live luisteren naar BNR Nieuwsradio doe je voortaan vanaf elke pagina met één druk op de knop. De player kan blijven doorspelen op de achtergrond terwijl je met andere apps bezig bent.

Blijf verder op de hoogte van het laatste nieuws van BNR.nl met gerelateerde radiofragmenten. En ga altijd voorbereid op reis met het overzicht van Files & Flitsers bij de hand.

Kortom, met de nieuwe BNR app heb je het nieuws in eigen hand.

Tags: app bnr.

Recently changed in this version

- Nieuw openingsscherm
- Diverse bugfixes


Comments and ratings for BNR
 • (58 stars)

  by Sergio Brinkhuis on 26/03/2015

  App is altijd al instabiel geweest maar nu is het echt beroerd. Sinds Lollipop moet ik dagelijks de cache legen om de nieuwsfeed te kunnen updaten. Hopelijk wordt dit gefixed, en als je dan toch bezig bent, zorg dan ook dat de radio stream niet uit zichzelf start na ophangen van een voice call (ook als de audio niet aanstond) en dat de app niet crashed als je voor de 2e keer de audio start, de app

 • (58 stars)

  by Michiel Visser on 21/03/2015

  Oude uitzendingen werken niet meer. Op smartphone is alleen nog maar de luusterknop zichtbaar

 • (58 stars)

  by hajo buter on 17/01/2015

  Won't install keeps installing grr

 • (58 stars)

  by Yves ter Huurne on 20/10/2014

  App springt spontaan aan na het bellen, als je dezelfde dag radio hebt zitten luisteren. Erg storend op kantoor. Hij maakt gebruik van het 'phone' kanaal ipv media kanaal op mijn telefoon, zo gaat ie op mijn carkit als ik zelf bel, terwijl ie dat niet doet als ik gebeld wordt. Verder blijft het data gebruik exorbitant hoog.

 • (58 stars)

  by Luc Jansen on 08/10/2014

  Met 50MB per uur luisteren (op lage kwaliteit nota bene) is dit het niet waard over een mobiele connectie... Ook heeft het een berg permissies nodig waar ik niet vrolijk van word.

 • (58 stars)

  by Giuseppe van Geloven on 12/08/2014

  Opstarten van de app duurt idioot lang, het logo hoeft niet 10 seconden in beeld te zijn. Als ik de stream pauzeer crasht de app 9/10 keer bij het hervatten. De stream lijkt af en toe ook gewoon offline te zijn. Positief is dan weer de apptalk functie. Al met al valt deze app tegen.

 • (58 stars)

  by Henk Kok on 29/06/2014

  Zelfs met maximale signaalstrekte hapert het er op los of stopt soms helemaal. Lekker luisteren is anders. Offline luisteren nog niet geprobeerd.

More comments