De MorgenScreenshots

Description

Lees met deze app De Morgen op je tablet of smartphone. Houd overigens de app store op je toestel in de gaten want weldra volgt een nog sterker verbeterde versie van deze app.
Wie geabonneerd is op De Morgen (papieren versie of digitale krant) en niet weet hoe in te loggen of z'n abonnementspaswoord is vergeten, kan terecht bij onze lezersservice: +32 2 454 25 91 (tijdens de kantooruren).
Wie een "papieren" abonnement heeft op De Morgen, leest met deze app de krant gratis. Hoe dat kan, kom je te weten via onze lezersservice.
* Je kiest zélf hoe je De Morgen wil lezen: alsof het de papieren krant is, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie. Je kan inzoomen op pagina's, artikels en beelden.
* Krant gemist? Geen probleem. Je kunt altijd de kranten van de voorbije week downloaden.
* Gebruik je een trage internetverbinding? Kies dan voor een "light versie" van de krant. Zodra je een betere internetverbinding hebt, kun je de "full versie" gratis downloaden.
* Heb je vragen of geraak je niet ingelogd? Contacteer dan onze lezersservice op het nummer +32 2 454 25 91 (tijdens de kantooruren).

Tags: artikels met grafieken , de morgen tablet , de morgen en op een tablet , de morgen lezen op tablet

Users review

from 322 reviews

"Good"

6.6