De Telegraaf

De Telegraaf

FREE

(2 stars)

(5K)


Download for Android Like

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws van De Telegraaf. Met deze app mist u niets. Of het gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, Privé, DFT, Vrouw, DigiTaal of de autowereld, De Telegraaf houdt u op de hoogte!

- Makkelijk swipen en tappen tussen secties en artikelen.
- Nog meer foto’s en video’s bij artikelen.
- Vergroot foto’s en video’s om ze fullscreen te bekijken.
- Reageer op artikelen en lees reacties.
- En nog veel meer!

De Tablet versie kent een Basis deel en een Premium deel.

Onderdelen Basis (gratis):

- Het laatste nieuws van Telegraaf.nl.
- Bekende katernen als Privé, Telesport en DFT.

Extra onderdelen Premium:

- Reportages en achtergronden uit de krant.
- Opinie van bekende columnisten.
- Extra katernen (Woonkrant, Vaarkrant, Kunst, Stan Huygens Journaal en de regiokaternen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag).

In de app zijn de premium artikelen en katernen uit de krant herkenbaar aan het groene vignet “premium”.

Ter kennismaking kunt u een week lang gratis kennismaken met de premium onderdelen. Daarna zijn deze onderdelen alleen toegankelijk voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf. Abonnees van de krant kunnen hun abonnement uitbreiden tot een combi abonnement met toegang tot de digitale producten van De Telegraaf.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan de app. Voor vragen en feedback kunt u mailen naar tg.android@telegraaf.nl of bellen naar 088 - 824 80 10.

De app maakt gebruik van de volgende permissies om een goede gebruikerservaring te bieden:

Locatie:
Wordt gebruikt voor een nauwkeurige weersvoorspelling en plaatsgebonden advertenties.

Informatie over apparaat-ID en oproep:
Om advertenties juist te kunnen tonen, gebruikt de app het apparaat-ID. Dit is het unieke nummer van het toestel. Op die manier is het mogelijk om een advertentie niet te vaak te tonen op één toestel. De app maakt nadrukkelijk geen gebruik van de Telefoonstatus om bijvoorbeeld telefoonnummers te achterhalen.

Foto's/media/bestanden:
De app gebruikt uw USB-opslag om tijdelijk gegevens zoals foto’s op te slaan. Op die manier hoeft de app niet steeds opnieuw die foto’s te downloaden. Dit zorgt voor een snellere app.

Apparaat- en appgeschiedenis:
Wordt door de app gebruikt om te bepalen wanneer welke page wordt getoond. Zo weet de app bijvoorbeeld welke page getoond moet worden als een gebruiker de app verlaat om bijvoorbeeld te bellen en vervolgens weer terugkomt in de app.

Tags: telegraaf widget, de telegraaf, telegraaf, telegraaf video start niet, video app telegraaf.nl, widget telegraaf, telegraaf geen video, telegraaf app en, telegraafkrant, telegraaf krant app niet compatibel.

Recently changed in this version

Versie 3.1.1: Bugfixes

Versie 3.1.0: In de nieuwe smartphone versie is het swipen tussen secties weer toegevoegd. Verder zijn diverse bugs opgelost. Dank voor uw feedback!

Versie 3.0.2: De smartphone versie is compleet vernieuwd! Hierdoor is de performance van de app sterk verbeterd. We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Op- en aanmerkingen kunt u kwijt bij de recensies. In een later stadium volgt ook een nieuwe versie voor de tablet.​


Comments and ratings for De Telegraaf
 • (35 stars)

  by tCC0 on 10/01/2015

  Sja

 • (35 stars)

  by P vG on 23/12/2014

  Gebruik de app dagelijks, lekker even de krant lezen. Op de enkele crash na geen probleem. Reden voor slechts 1 ster is de irritatie bij mij doordat de app sinds kort steeds weer terugdraait naar de top van de pagina, nadat je een artikel hebt gelezen en terugklikt naar de hoofdpagina.

 • (35 stars)

  by P VZ on 17/12/2014

  The latest version is a step backwards.

 • (35 stars)

  by David Koopman on 10/12/2014

 • (35 stars)

  by Alexandra Molina on 06/12/2014

  Ik word gestoord van. Ben klaar mee. Zit je te lezen en dan wil je verder andere nieuws bekijken gaat ie weer helemaal bovenaan. Net zoals je refresh hebt gedaan. En dan weer telkens helemaal scrollen naar beneden om te checken waar je gebleven ben. Pffff!

 • (35 stars)

  by Kay Verhaegh on 25/11/2014

  Werkt bij mij altijd goed heeeeel af en toe een crash. Zijn jullie nog van plan om deze app ook compatible te maken voor Android wear?

 • (35 stars)

  by Robert Allebes on 24/11/2014

  Beste krant om nederland in de gaten te houden.

More comments