Glas Srpske

Glas Srpske

FREE

(3 stars)

(39)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Glas Srpske for Android screenshot
View bigger - Glas Srpske for Android screenshot
View bigger - Glas Srpske for Android screenshot
Aplikacija je namijenjena za pregled vijesti sa portala "Glas Srpske" i napravljena za m:tel Android Ligu II. Glas Srpske je na Google Play postavio i svoju, zvaničnu verziju.

Omogućava jednostavnu navigaciju kroz kategorije i pregled željenih vijesti. Kroz kategorije vijesti korisnik se kreće izborom odgovarajuće kategorije u toolbaru na vrhu, ili korišćenjem strelica u vrhu ekrana.

Željenu vijest, korisnik dobija klikom na nju. Kada se vijest otvori, strelice u vrhu ekrana mijenjaju svrhu i tada služe za navigaciju između vijesti iste kategorije, dok toolbar i dalje služi za izbor kategorije.
Korisnik, za prelezak između vijesti u istoj kategoriji, ili između kategorija, može koristiti i akciju prevlačenja prsta po ekranu (swipe).

Pritiskom na meni taster svog uređaja, korisnik može dijeliti vijest na društvenim mrežama, a može i podesiti aplikaciju kako on želi (birati veličinu slova, pismo koje se koristi i slično).

Tags: google glas srpske, glas srpke aplikacija za.

Comments and ratings for Glas Srpske
  • (40 stars)

    by Predrag Obradovic on 15/09/2013

    Otvara mi normalno prvu stranu ali kada hocu da otvorim neki od linkova, pojavi se "krug za ucitavanje" vijesti, I nakon toga nista, kao da nisam kliknuo. Na tabletu I druga 2 smartphone-a sasvim normalno radi. Nece da radi na HTC Desire 500 koji Sam kupio prije par dana.