Het Nieuwsblad digitale krant

Het Nieuwsblad digitale krant

FREE

(3 stars)

(441)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Vanaf nu leest u Het Nieuwsblad en De Gentenaar zoals u dat nooit voordien deed. Onze app steekt namelijk in een gloednieuw en eigentijds jasje. Uw vertrouwde katernen (nieuws, sportwereld, regio en extra) blijven zichtbaar aanwezig, maar we bieden u een totaal nieuwe, frissere en rijkere leeservaring.

- Dankzij onze duidelijke topnavigatie, navigeert u vlot naar uw favoriete katern

- U kan vanop de voorpagina doorklikken naar stukken verder in de krant

- Nog meer dan vroeger leggen we de nadruk op extra beeld. Bijkomend worden artikels geïllustreerd met zowel video als geluid. Ook in de artikels zelf kan u doorklikken naar externe websites.

- Eenmaal de krant gedownload, kan u hem rustig offline voortlezen.

- Service nodig? Gebruik onze snelle navigatie in de linkerkolom: u wordt zo naar het beursnieuws, de televisiegids, strips of het weerbericht geleid.

- U wil een krant opnieuw lezen? Raadpleeg het archief.

- Zin in nieuws uit een andere regio? Dan kan u vlot switchen naar een andere editie.

- Toch maar liever het oude, vertrouwde formaat? Geen probleem: dan kan u nog steeds kiezen voor de PDF-weergave van de papieren krant.

De app en de eerste krant zijn gratis. Nadien kan je een digitaal abonnement nemen. Papieren abonnees hebben ook toegang tot de digitale krant en kunnen hun digitale toegang activeren via http://www.nieuwsblad.be/activatie.

Tags: www.nieuwsblad.be/digitalekrant, nieuwsblad.be/digitalekrant, www.nieuwsblad/digitalekrant, www.nieuwsblad.be/digitalekranten, www.nieuwsblad./digitalekrant, www.nieuwsblad.be /digitalekrant, hetnieuwsblad digitaal, www.nieuwsblad.be/activatie, nieuwsblad.be/activatie, username het nieuwsblad.

Recently changed in this version

Bugfixes


Comments and ratings for Het Nieuwsblad digitale krant
 • (43 stars)

  by Francisco Moreno on 27/11/2014

  De krant op een tablet is een enorm gebruiksgemak. Het idee is best eenvoudig maar toch slaagt het mediahuis erin dit te verpesten. Deze app is helemaal niet geoptimaliseerd voor Android. Bladeren door de pagina's is onmogelijk, de tekst valt buiten het canvas en alle animaties stotteren zo zwaar dat het storend is. Als betalende abonnementhouder mag men toch meer verwachten. Zonde

 • (43 stars)

  by Stefan Ion on 26/05/2014

  Day is gewon goes

 • (43 stars)

  by Stefanie Tack on 21/05/2014

  Je kan nu deftig in- en uitzoomen. Eindelijk!

 • (43 stars)

  by Piet V on 17/05/2014

  Een van de apps die ik het meest gebruik. Ik woon buiten Europa dus de ideale manier om het nieuws van thuis elke dag binnen te halen. Het kan echter beter. Ik wil het nieuws lezen, misschien was regionaal nieuws, maar zeker geen sport. Aangezien de krant in verschillende rubrieken is ingedeeld zou het ideaal zijn mocht je in de instellingen de rubrieken die je interesseren kan instellen. Dit is

 • (43 stars)

  by Dimitri Steyaert on 28/04/2014

  Het downloaden en inladen van de krant duurt enorm lang terwijl ik met een tablet werk die heel performant is. Het duurt een lange tijd eer de download binnen is en daarna moet je nog geduld uitoefenen vooraleer de krant kan geopend worden. Je moet dan al gelukt gehad hebben dat de download niet gefaald is. Ik mis de functionaliteit om mijn krant automatisch iedere ochtend te laten downloaden. Al

 • (43 stars)

  by Nicolas De Smyter on 12/03/2014

  Works rather fast and enables you to read the paper in high quality. But I am still missing some functionality: scheduling when paper should be every morning at 6), possibility to share articles, some reading customization options etc. etc. Not that I really need these (except maybe the first), but it would make my life even easier.

 • (43 stars)

  by Kris De Beule on 10/02/2014

  Don't use it abroad... 5 failed attempts to download the daily newspaper and no result, except my download limit ruined

More comments