Lajme Shqip - Albanian News

Download Lajme Shqip - Albanian News Lajme Shqip - Albanian News icon

Lajme Shqip - Albanian News

by: AlDroid | 9.4 55

9.4 Users
rating

Screenshots

Description

This is a news app in Albanian.
Lajme Shqip ju lejon te lexoni lajmet e fundit nga medita shqiptare. Gjithcka shpejt, paster dhe falas.
Lajmet e fundit nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia direkt ne telefonin tuaj.

Tags: lajmet e fundit nga kosova , lajme shqip direkt , lajmet shqip , lajmet direkt , lajme direkt , lajme shqip , lajme direkt nga shqiperia , televisione shqiptare direkt lajme

Users review

from 55 reviews

"Awesome"

9.4