Lajme Shqipëri

Lajme Shqipëri

FREE

(4 stars)

(5)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Lajme Shqipëri for Android screenshot
View bigger - Lajme Shqipëri for Android screenshot
View bigger - Lajme Shqipëri for Android screenshot
View bigger - Lajme Shqipëri for Android screenshot
Lajme Shqipëri është një koleksion prej rreth 30 lidhjeve me faqet më të vizituara të lajmeve në Shqipëri.
Aplikacioni është shumë i lehtë në përdorim dhe lidhjet hapaen brenda e aplikacionit.
Përmbajtja takon krejtësisht pronarit të sitit.
Aplikacioni gjithashtu siguron mundësinë e postimit të lajmeve të përzgjedhura në Facebook ose në Twitter

Comments and ratings for Lajme Shqipëri

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!