Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant

FREE

(3 stars)

(156)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd.

De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws.

U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen.

De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plus-artikelen.

Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account.

Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,89 euro.

Tags: lc.nl, qr code leeuwarder courant, leeuwarder courant.

Recently changed in this version

Probleem verholpen dat soms de artikeltekst niet werd getoond op devices met Android 4.4. Tevens worden afbeeldingen bij artikelen op devices met grotere schermen nu goed weergegeven.


Comments and ratings for Leeuwarder Courant

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!