NRC

NRC

FREE

(2 stars)

(478)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Deze gratis Android app biedt u de digitale editie van NRC Handelsblad. Ervaar het digitaal lezen met een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren krant blijft. Zo heeft u de complete krant altijd bij de hand.

De NRC Handelsblad nieuwsapplicatie geeft u toegang tot alle artikelen die in de krant verschijnen. Gedownloade kranten zijn offline beschikbaar in het archief van uw Android smartphone of tablet.

U kunt direct gebruik maken van deze app als u (digitaal) abonnee bent van NRC Handelsblad. Geen abonnee? Geen probleem, u kan via de applicatie een digitaal abonnement aankopen.

De privacyverklaring van NRC is te vinden op: http://www.nrc.nl/privacy-verklaring/

Tags: krantlayout.

Recently changed in this version

- Verbeterd design
- Bug fixes
- Bug fix grijze pagina's


Comments and ratings for NRC
 • (37 stars)

  by Marc Hulsebosch on 21/06/2014

  Opmaak en kopjes in artikelen kloppen vak niet, onduidelijke foutmeldingen als je een krant wil downloaden die niet in je abonnement zit, applicatie negeert de Android-instelling m.b.t. schermrotatie.

 • (37 stars)

  by Ruth G on 31/05/2014

  Na update is de app niet meer te gebruiken. Direkt een force close. Oude versie teruggezet, maar die wilt perse updaten. Niet meer te gebruiken dus.

 • (37 stars)

  by Lieuwe Westra on 26/05/2014

  Dataverbruik is gigantisch, en een knop "Check of de krant van vandaag beschikbaar is" zou ook een boel onduidelijkheden uit de weg kunnen helpen. Of beter zelfs; automatisch de nieuwste editie downloaden.

 • (37 stars)

  by KRP W on 25/05/2014

  Na laatste update niet meer te starten. Iedere keer program crash. Dank voor het weer eens niet testen en aanbieden van een haperende applicatie. Drie weken later nog geen enkele reactie. Blijkbaar wordt de betalende abonnee niet serieus genomen.

 • (37 stars)

  by R.J. van Oosten on 06/04/2014

  Pagina's omslaan gaat veel te langzaam (op mijn samsung tab). Bij uitvergroten van pagina is het beeld gauw wazig. Lettergrootte is niet instelbaar. ( belangrijk voor slechtzienden) Rating verlaagd naar poor. Crasht tegenwoordig regelmatig. Ook vaak lege pagina's gedownload. De foto's bij het starten iriteren mij behoorlijk. Ze werken vertragend en zijn nietszeggend omdat er geen enkele verklari

 • (37 stars)

  by dirk van der laan on 17/03/2014

  Ik kan pagina's weer in hun geheel overzien. Maar vandaag is pagina 5 zomaar even grijs vlak..

 • (37 stars)

  by Frank Harmsen on 01/03/2014

  Bedrag wordt wel afgeschreven maar krant wordt meestal niet gedownload.

More comments