Pohjalainen

Pohjalainen

FREE

(3 stars)

(12)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists

+ By I-Mediat Oy

Lue päivän Pohjalainen helposti Android-laitteella. Lataamalla sovelluksen, voit lukea tabletille ja puhelimeen optimoidun tuoreen sanomalehden koko sisällön heti aamusta. Sovellus on maksuton.
Pohjalaisen irtonumero maksaa 1,78 euroa ja 30 vuorokauden jatkuva tilaus 23,99 euroa. Tilaus laskutetaan Google-tilin kautta, kun käyttäjä on vahvistanut tilauksen. 30 vuorokauden tilaus jatkuu automaattisesti. Voit perua 30 vuorokauden jatkuvat tilauksen poistamalla automaattisen tilauksen uusinnan käytöstä vähintään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.
Jos sinulla on voimassa oleva Pohjalaisen digitilaus, voit lukea digilehden, kun kirjaudut sisään Pohjalaisen verkkopalvelun tunnuksilla.
Pohjalaisen kestotilaajana saat digilehden hintaan 3 € / kk (muille digilehti 16 € / kk). Voit ostaa digilehden osoitteesta http://www.pohjalainen.fi/digilehti tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 06 247 7211 arkisin klo 8-16.
Pohjalainen ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta juhlapyhiä. Kun lataat sovelluksen, saat näytekappaleena kyseisen päivän lehden.

Tags: pohjalainen.

Recently changed in this version

Yhteensopiva Android 5.0:n kanssa


Comments and ratings for Pohjalainen
  • (46 stars)

    by Matti Uusi-Kokko on 21/01/2014

    Niin kauan tämä on vain yhden tähden arvoinen, kunnes ei enää kaadu jatkuvasti puhelimella (Nexus 4). En ole yhtäkään juttua pystynyt lukemaan, kun ohjelma kaatuu aina, kun tarkentaa.