Spitsnieuws

Spitsnieuws

FREE

(4 stars)

(242)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Actueel, scherp en grappig. Lees het laatste nieuws in deze officiële app van Spitsnieuws.nl. Deze app is anders dan andere nieuws-apps. Je vindt er niet alleen het dagelijkse nieuws uit Nederland, maar ook alles over entertainment, sport, crime en games en gadgets. En natuurlijk vind je alleen hier hete rubrieken als 'Raad de reet', 'Het Slaapmutsje' en 'Het Weermeisje'. En check vooral ook de rubriek Raar, want de realiteit is altijd raarder dan jij denkt.

Met de Spitsnieuws-app heb je altijd:

- het laatste nieuws
- de heetste foto's
- de grappigste filmpjes
- artikelen om te delen met je vrienden
- de beste columns uit de krant Sp!ts

Veel plezier met de leukste nieuwsapp van Nederland.

Tags: spitsnieuws.

Recently changed in this version

Het beste nieuws over entertainment, tech, lekkere babes en politiek. Met de totaal vernieuwde Spitsnieuws-app heb je het allemaal in je broekzak! Enkele verbeteringen in deze update: reageren met je Spitsnieuws-account, foto’s in hoge kwaliteit full screen op je scherm en verbeterde navigatie.


Comments and ratings for Spitsnieuws
 • (59 stars)

  by Ramon Hogervorst on 14/09/2013

  Scroll werkt heel slecht HTC one

 • (59 stars)

  by John Molijn on 31/08/2013

  Goed voorbeeld van een zeer slechte implementatie van een slechte wrapper om hun site. De app werkt bijna nooit. Ga ajb gewoon weer terug naar een native app. Op aanrader van een andere reviewer, de AD app geprobeerd, wow wat is die lekker snel!

 • (59 stars)

  by QUINCY AJAYI on 23/06/2013

  App is veel te langzaam en laggy jullie kunnen wel wat van Ad / NU app leren dit is gwn waardeloos terwijl ik spits normaal de beste vind als het om nieuws draait