Urban

Download Urban Urban icon

Urban

by: ErionCuni | 7.6 47

7.6 Users
rating

Screenshots

Description

Tashme Urban.Al me nje aplikacion te dedikuar per te sjelle informacionet e fundit ne smartphonin tuaj android.
Informacione dhe te reja nga teknologjia, sporti, moda, kuriozitete, keshilla shendeti, receta gatimi e shume te tjera. Vizitoni: www.urban.al

Users review

from 47 reviews

"Great"

7.6