Ziarul Financiar

Ziarul Financiar

FREE

(3 stars)

(218)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Aplicatia ZIARUL FINANCIAR pentru Android este prima aplicatie de stiri de business din Romania care ofera intr-un format adaptat stiri si analize de business, continut multimedia si instrumente utile pentru oamenii de business.

Materialele oferite in aplicatia ZF pentru Android se actualizeaza in timp real astfel utilizatorul are la dispozitie ultimele stiri din business si este conectat 24/24 la tot ce se intampla important in economie.

Instrumente noi in aplicatia ZF pentru Android:

* Alerte si breaking news-uri trimise de catre redactorii ZF in momentele cheie din business-ul romanesc pe care nu le gasesti in nicio alta aplicatie

* Cursul valutar este afisat in primul ecran

* Design nou, imbunatatit pentru o parcurgere cu usurinta a articolelor

* Articolele disponibile pot fi citite in intregime

* Aplicatia poate fi utilizata atat pe telefon cat si pe tableta

Despre Ziarul Financiar

ZIARUL FINANCIAR este liderul presei de business din România.
De 14 ani pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie.
Cea mai prestigioasă publicaţie economică din România, ZIARUL FINANCIAR şi-a clădit această reputaţie prin ştiri exclusive, contextualizare şi ierarhizare a informaţiilor şi complexitatea datelor interpretate zi de zi.
Jurnaliştii ZF colectează şi analizează informaţii complexe şi în anuarele Top Tranzacţii, Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie, Who`s Who in Business - Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business, Top 100 cele mai valoroase companii - o serie completă de instrumente de lucru pentru orice manager şi antreprenor.
Lor li se adresează şi evenimentele de business organizate de ZIARUL FINANCIAR, în cadrul cărora sunt anunţate investiţii, sunt dezvăluite strategii şi sunt previzionate evoluţii ale fenomenelor economice.
Suplimentele de referinţă ale cotidianului sunt:
DA Premium - revista lunară de lifestyle şi business life a ZIARULUI FINANCIAR, o publicaţie de lux care se integrează perfect în conceptul editorial şi targetul ZF BUSINESS CONSTRUCT - revista lunară adresată factorilor de decizie din companiile de construcţii şi alte domenii conexe, precum şi persoanelor interesate de evoluţia pieţei de construcţii şi real estate ZF face agenda celor mai puternici oameni de afaceri. Cu 90.000 de cititori zilnic pentru ediţia print (sursa: SNA FOCUS, mai 2011 - mai 2012), ZIARUL FINANCIAR este cotidianul de afaceri cu cea mai mare audienţă. În plus, peste 800.000 de vizitatori unici accesează lunar site-ul www.zf.ro pentru ştiri în timp real, video-analize şi informaţii în exclusivitate.

Tags: aplicatie mfta.

Recently changed in this version

- implementare slideshow de stiri in main news
- implementare doua stiri per slideshow pentru versiunile de tablete
- rezolvare diverse bug-uri
- optimizari de cod si interfata


Comments and ratings for Ziarul Financiar
 • (43 stars)

  by corneliu Marton on 08/05/2014

  Nu merg video-articles...

 • (43 stars)

  by Silviu Rapuntean on 14/04/2014

  In versiunea curenta adesea nu se incarca articolele noi. De asemenea nu exista acces la zfcorporate cu user login. Gata - uninstalled

 • (43 stars)

  by 이기자 on 02/04/2014

  Good

 • (43 stars)

  by Ciprian Duca on 23/03/2014

  Articole foarte interesante, dar cu o prezentare de poasta calitate!!

 • (43 stars)

  by Ilian Isac on 18/03/2014

  Trebuie perfectionat continuu ceea ce nu se prea vede, unele noutati nu se vad, altele daca le deschizi te scoate din soft etc.

 • (43 stars)

  by Daniel Sîrbu on 12/02/2014

  Aplicatie buna dar in anumite condiții la anumite articole pur si simplu se inchide (FORCED CLOSED). Cu greu ma abțin sa nu-l dezinstalez. *Edit: Gata. am cedat nervos si l-am dezinstalat.

 • (43 stars)

  by dorin lupu on 06/01/2014

  Stirile se descarca greu chiar si pe WiFi, aplicatia se blocheaza si trebuie repornita, unele stiri nu se descarca deloc, la share pe Fb se blocheaza....voi cum va puteti suporta? Ps: acelasi rahat si pe tableta..

More comments